Η συγγραφέας Jeanette Winterson εξοργίζει το ζωοφιλικό ίντερνετ

Η συγγραφέας Jeanette Winterson εξοργίζει το ζωοφιλικό ίντερνετ Facebook Twitter
4
Η συγγραφέας Jeanette Winterson εξοργίζει το ζωοφιλικό ίντερνετ Facebook Twitter

Η Βρετανίδα συγγραφέας Jeanette Winterson υπήρξε για χρόνια υπέρμαχος της χορτοφαγικής δίαιτας, την οποία μάλλον όμως εγκατέλειψε, ανακοινώνοντάς το με τον χειρότερο τρόπο.

Αφού παραπονέθηκε πως ένα κουνέλι κατέστρεψε τα κηπευτικά της, δημοσιοποίησε τον τρόπο που το εκδικήθηκε με μια σειρά φωτογραφιών που έδειχναν αρχικά το ζώο σκοτωμένο και μισογδαρμένο, μετά μαγειρεμένο και τελικά τη γάτα της να απολαμβάνει τα εντόσθια.

Ακολούθησε σειρά υβριστικών μηνυμάτων από followers που την επέπλητταν για το μήνυμα και τη βιαιότητα των φωτογραφιών. Η ίδια, αλλά και μερικοί από τους υποστηρικτές της ισχυρίστηκαν πως είναι πολύ πιο οικολογικό να τρως μόνο  ό,τι πιάνεις μόνος σου και σήμερα είναι καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή για να δώσει εξηγήσεις

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Μην υπερβάλλουμε, βραβευμένη συγγραφέας είναι και δωρεάν διαφήμιση κάνει η γυναίκα προβοκάροντας...Όσο για την πράξη της, ας θυμηθούμε πρώτα και τους παππούδες/γονείς/θείους στα χωριά μας και το κατά πόσο "άρρωστοι" μας φαίνονταν ενόσω εμείς γεμίζαμε τα στομαχάκια μας με αρνάκι, κατσικάκι, στιφάδο και κρασάτο.
Προσωπικα παντα "αρρωστοι" μου φαινονταν, καθως ειμαι χορτοφαγος απο τα 16 μου και αρνουμαι το γεγονος οτι πρεπει να σκοτωσω μια ζωη για να τραφω εγω. Απο κει και περα τη συγκεκριμενη τη χαρακτηριζω αρρωστη χωρις εισαγωγικα, καθως δε μπορει να δηλωνεις υπερμαχος της χορτοφαγιας, συμφωνα με το αρθρο και να σκοτωνεις ενα ζωακι για εκδικηση, δημοσιευοντας και τη συγκεκριμενη αηδιαστικη κατα τη γνωμη μου,φωτο μονο και μονο για διαφημιση. Ζουμε στην εποχη του interet και των social networks, οπου οι τροποι αυτοπροβολης και διαφημισης ειναι απειροι και σαφως ...αναιμακτοι.
@scroogy Κατανοώ το σκεπτικό σου, αλλά διερωτόμαι το εξής: Η συμπαθής γατούλα του άβατάρ σου τρέφεται με χορτάρι; Ή της αγοράζεις γατοτροφές; Αν ναι, συνειδητοποιείς ότι θανατώνονται άλλα ζώα για να τραφεί αυτή όπως και πολλά ακόμη γατάκια, σκυλάκια κλπ.