Οι τρομεροί Ιάπωνες φίλαθλοι

Οι τρομεροί Ιάπωνες φίλαθλοι Facebook Twitter
5

Oι Ιάπωνες που ταξίδεψαν ως τη Βραζίλία για το Μουντιάλ είδαν το Σάββατο την εθνική τους να γνωρίζει την ήττα από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Παρά την απογοήτευση του 2-1, αυτό που έκαναν μετά το τέλος του αγώνα άφησε άφωνους τους υπόλοιπους φιλάθλους, όλο το ίντερνετ και όποιον έχει έστω και μια φορά βρεθεί σε γήπεδο.

Μαζί τους είχαν σακούλες και δεν έφυγαν από τις κερκίδες πριν μαζέψουν και το παραμικρό σκουπιδάκι που είχαν αφήσει.

 

Οι τρομεροί Ιάπωνες φίλαθλοι Facebook Twitter

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Και πάνω που ήμουν έτοιμη να σχολιάσω ότι όλο και κάποιος θα βρει κάτι αρνητικό να πει. Αυτό λέγεται πολιτισμός φίλε μου και σεβασμός στον εαυτό σου και στον δίπλα σου
Καθε δώ ο (νεο)έλληνας θα έλεγε "οταν εμείς είχαμε Παρθενώνα αυτοί τρώγανε βελανιδιά" και εμείς εκει μείναμε στους προγόνους... Ας δούμε αυτο και ας δούμε το τι έγραψαν οι ελληνες στο στάτους της Σοφία Βεργκάρα που έγραψε "Vamos Colombia" και την έβριζαν σαν λιμενεργατες. ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Εδώ βλέπεις στο σινεμά ότι είναι πολύ βαριά τα κουτιά από τα ποπ κόρν και της κοκα κόλα να τα πετάξουν στο καλάθι κατά την έξοδο.Έλα μωρέ αφου πληρώνονται κάποιοι για την καθαριότητα.Όλα είναι θέμα παιδείας και σεβασμου προτίστως στον εαυτό μας.