«Καλύτερα να αυτοκτονήσουν οι μητέρες που δεν καταλαβαίνουν ότι ο γιος τους παίρνει ναρκωτικά»

«Καλύτερα να αυτοκτονήσουν οι μητέρες που δεν καταλαβαίνουν ότι ο γιος τους παίρνει ναρκωτικά» Facebook Twitter
4

Στην αντικατάσταση του νομάρχη της Περούτζια Αντόνιο Ρεπούτσι προχώρησε ο Ιταλός υπουργός Eσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του τέως πλέον νομάρχη.

Ο Ρεπούτσι σε δημόσια συζήτηση ε την περασμένη Παρασκευή είπε πως «όταν μια μητέρα δεν καταλαβαίνει ότι ο γιος της παίρνει ναρκωτικά, καλύτερα να αυτοκτονήσει», διότι «ο καρκίνος αυτός αναπτύσσεται μέσα στις οικογένειες».

«Το κράτος δεν μπορεί να λειτουργήσει ως οικιακή βοηθός των ιταλικών οικογενειών», είχε προσθέσει ο Ρεπούτσι.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, τέλος, ο μέχρι χθες νομάρχης πρόσθεσε ότι «αν είχε πιει και του είχαν αφαιρέσει το δίπλωμα, ο πατέρας του θα του είχε κόψει το κεφάλι και καλό θα ήταν να αρχίσουν να το κάνουν κάποιοι άλλοι γονείς, ώστε να δώσουν το καλό παράδειγμα».

Η κυβέρνηση Ρέντσι αποφάσισε να αποπέμψει το νομάρχη μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν στο διαδίκτυο αλλά και διά του Τύπου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Καταρχήν, σε κανένα γονιό, δεν είναι εύκολο να συνειδητοποίησει και να αποδεχτεί ότι το παιδί του κάνει χρήση ναρκωτικών (κακώς αλλά αυτή είναι η αλήθεια). Επίσης η πλειοψηφία των γονιών, των οποίων τα παιδιά τους έμπλεξαν με ουσίες, δεν έχουν κάνει παραπάνω ή πιο τραγικά λάθη, από όλους εσάς (όποιο ρόλο και από τους δυο να έχετε) που σαχλαμαρίζετε και έχετε άποψη και κρίση με τόση ευκολία. Το πως να μην οδηγούνται τα παιδιά αυτά στις ουσίες, το πως θα έπρεπε να τιμωρούνται οι έμποροι ή τουλάχιστον μια θετική προσέγγιση για αυτούς τους ανθρώπους που είναι άρρωστοι, δεν παίζει με την καμία; Προφανώς μόνο οι χρήστες και οι οικογένειες τους, είναι οι αποτυχημένοι της υπόθεσης
η χειρότερη δήλωση της χρονιάς ... οι μανάδες αυτες χρειάζονται στήριξη γιατι αυτο που περνούν δίπλα στα παιδιά τους είναι αληθινός γολγοθάς ... δεν το ευχόμαστε ούτε στον εχθρό μας .
είπε πως «όταν μια μητέρα δεν καταλαβαίνει ότι ο γιος της παίρνει ναρκωτικά, καλύτερα να αυτοκτονήσει», διότι «ο καρκίνος αυτός αναπτύσσεται μέσα στις οικογένειες» Πηγή: www.lifo.grγια μητέρες και τις κόρες τους που κάνουν χρήση είπε τίποτα?