Σ' αγαπάω ρε συ

Σ' αγαπάω ρε συ Facebook Twitter
5

Είδα ένα ευφάνταστο και σούπερ ρομαντικό βίντεο. 

Ένα αγόρι ζήτησε από αγνώστους να μεταφέρουν ένα μήνυμα στην αγαπημένη του. Και ο κάθε άγνωστος (που έτυχε χτες βράδυ να είναι στην παραλία της Θεσσαλονίκης) το έκανε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. 

Έψαξα τον άνθρωπο που το έφτιαξε, για να μάθω την ιστορία του. 

"Το όνομά μου ειναι Γκουράμ" μου είπε. "Είμαι απο τη Γεωργία και είμαι φοιτητής στην Ελλαδα, στο ΑΠΘ Οικονομικών επιστήμων..."

Και πότε έφτιαξες το βίντεο;

Χθες το έφτιαξα, για να κάνω έκπληξη στη κοπέλα μου και πιστευω πως βγήκε καλό. Αν μπορούσες να το κοινοποιήσεις...

 

Θα το βάλω, ναι...

Το όνομα της κοπέλας είναι Κέτι και το δικό μου Γκουραμ (Guramios Chukhrukidze στο fb). Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν με βοηθούσατε και της λέγατε και εσειί ότι την αγαπώ!

 

Πόσο καιρό γνωρίζεστε; Τι σε έκανε να θες να της πεις έτσι ότι την αγαπάς;

Λοιπόν είμαστε τρία χρονια μαζι, και οι δυο σπουδάζουμε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εγώ οικονομικά, αυτή γαλλική φιλολογία.

Το γνωρίζει ότι την αγαπάς, ή απ' το βίντεο το μαθαίνει;

Βέβαια το γνωρίζει, απλά κάποια πράγματα και λάθη μου την έκαναν να είναι λίγο στεναχωρημένη μαζί μου... Μ' αυτόν τον τρόπο ήθελα να της πω οτι την αγαπώ, και ότι η αγάπη μας είναι υπεράνω όλων των άλλων πραγμάτων. Και οτι τα λάθη συμβαίνουν, αρκεί να υπαρχει συγχώρεση στο όνομα της αγάπη, που γίνεται δυνατότερη μετά από τα δεινά που έχει περασει... 

 

Και τι ελπίζεις με το βίντεο;

Απλώς ήθελα να μάθει όλος ο κόσμος και από όλο τον κόσμο ότι την αγαπώ με μια αληθινή αγάπη. Μπορεί τα λόγια μου να φαίνονται λίγο κοινότυπα, αλλα αυτά είναι τα οποία αισθάνομαι.

 

Και η Κέτι είναι απ' την Γεωργία; Γνωριστήκατε εδώ, πριν τρία χρόνια;

Ναι, από Γεωργία είνα,  και γνωριστήκαμε εδώ στη Θεσσαλονίκη,

Τι ωραίο! Πόσο καιρό σου πήρε να φτιάξεις αυτό το βίντεο; 

Σε ενα βραδυ το εφτιαξα. Μου ήρθε η ιδέα και βγήκα στην παραλίαα. Η εμπειρία ήταν υπέροχη, ένιωθα οτι όλος ο κόσμος ηταν με το μέρος. Αυτό αισθανόμουνα: είδα στα μάτια όσων ανθρώπων με βοήθησαν μια χαρά που ουσιαστικά μου έδωσε φτερά - και τους ευχαριστώ από καρδιάς. 

Πώς είναι τόσο καλά τα ελληνικά σου; [Λίγα πράγματα διόρθωσα απ' τα λεγόμενά του για να βγάζουν το σωστό νόημα, κατά τα άλλα τα ελληνικά του ήταν πολύ καλά.]

Στην Ελλάδα μένω περίπου 6 χρόνια και τα ελληνικά είναι η αγαπημένη μου γλώσσα... Πώς να πω, απολαμβάνω κάθε στιγμή όταν μιλάω, γράφω ή διαβάζω ελληνικά. Γι' αυτό έκανα ό,τι μπορούσα ώστε να μάθω όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή τη γλώσσα...


Η Κέτι το είδε ή όχι ακόμη;

Ναι, το ειδε, απλώς δεν είναι τώρα στη Θεσσαλονικη. Αλλά της άρεσε πολύ. Της το έστειλα μέσω κοινών φίλων μας στο facebook.

Ποια ήταν η αντίδρασή της; Πείστηκε να σε συγχωρέσει;

Δεν ξέρω ακόμα... Θα δείξει, μακάρι! 

 

 

Σ' αγαπάω ρε συ Facebook Twitter

 

 

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
Αυτή η παρουσίαση μόνο της μιας πλευράς με ενοχλεί κάπως, θυμάστε τον άλλον που πηγε στο Βέλγιο και ρεζίλεψε την άλλη την κοπέλα στο ίντερνετ;Ξέρουμε αυτός τι έχει κανει στην κοπέλα; Ξέρουμε καν αν εκείνη θέλει να ακούγεται το όνομά της;[ΑΠΑΝΤ. ΑΡΗ: Σχετικά με το ονοματεπώνυμό της, το αγόρι μου ζήτησε να μην αναφερθεί έτσι κι αλλιώς και γι' αυτό και αναφέρεται ως "Κέτι"]