Τα πρώτα βήματα του Kayden είναι το πιο συγκινητικό πράγμα στο σημερινό ίντερνετ

Τα πρώτα βήματα του Kayden είναι το πιο συγκινητικό πράγμα στο σημερινό ίντερνετ Facebook Twitter
5

Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τη μητέρα του από την αρχή της εγκυμοσύνης πως υπήρχε πιθανότητα το παιδί να γεννηθεί με πρόβλημα. Εκείνη αποφάσισε να ρισκάρει και να μην προχωρήσει σε άμβλωση. Ο μικρός γεννήθηκε με ομφαλοκήλη και με ένα σημαντικό πρόβλημα στα πόδια. Ακόμη και τότε οι γιατροί ισχυρίστηκαν πως το παιδί δεν θα επιβίωνε από το χειρουργείο και πως ακόμη και αν αυτό γινόταν, δεν θα περπατούσε ποτέ. Ο μικρός Kayden Elijah σήμερα είναι δύο ετών και έχει προσθετικά μέλη.

Αυτό είναι το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια του η μητέρα και που είναι η πρώτη του προσπάθεια να περπατήσει. Όπως η ίδια αναφέρει για αυτούς δεν είναι τα πρώτα του βήματα αλλά ακόμη μια ένδειξη πως το παιδί αυτό έχει θέληση για ζωή και πως τελικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Συμφωνώ 100% με τα παραπάνω σχόλια και μάλιστα όχι θεωρητικά, αλλά έχοντας περάσει η ίδια από αυτή τη διαδικασία. Φαντάζομαι ότι οι αρνητικές ψήφοι βασίζονται στο ότι θεωρούν αυτή τη μάνα γενναία (και μπορεί και να είναι) και όποια δεν κάνει κάτι παρόμοιο εγωίστρια... Μόνο που δεν είναι εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση και μόνο εγωιστικό δεν είναι να ΜΗΝ φέρεις ένα παιδάκι στον κόσμο που από μηνών θα ταλαιπωρείται. Ένα παιδάκι είναι κομμάτι σου και θέλει πολύ δύναμη για να μην το φέρεις στον κόσμο, δεν ξεπερνιέται καθόλου εύκολα! Το κάνεις όμως για το δικό του και μόνο καλό....
Αφορά κάθε περίπτωση ξεχωριστά άλλωστε. Ντροπή σε όποιον κατηγορήσει μια γυναίκα που προχωρά σε άμβλωση λόγω σοβαρών προβλημάτων, είτε υγείας είτε άλλων. Κανείς δεν ξέρει τι κρύβει στην ψυχή της.
Χίλια Μπράβο στο παιδάκι, και στη μητέρα του για την αισιοδοξία της.Αλλα εχω μια απορία: εφόσον ξέρεις απο την αρχή της εγκυμοσύνης ότι θα γεννήσεις ένα παιδί με προβλήματα υγείας, γιατι να το φέρεις στον κόσμο;;; Για να ταλαιπωρείται;; Δν αντιλέγω ότι το παιδί μπορει να έχει άπειρη αγάπη..Αλλά μου φαίνεται πιο ισχυρό το "ΘΕΛΩ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ" και να γίνω μητέρα ντε και καλα, της εν λόγω κυρίας. Σορυ κιολας.
Συμφωνω και επαυξάνω..σε αυτο που λες, αλλα δυστηχως υπαρχουνε αρκετοι κλειστο μυαλοι..που δεν μπορουνε να πιστεψουνε οτι αυτη ειναι η αιτια που δεν εκανε αμβλωση αυτη η γυναικα..και αυτο φαινεται ηδη απο τις αρνητικες ψηφους..ελεος..ειναι αμαρτια η ιατρικη να εχει προχωρισει τοσο μπροστα..και να μας παρεχει αυτες τις πληροφοριες...και εμεις λογω εγωισμου..να κανουμε του κεφαλιου μας..!!
Είναι η γνωστή αιώνια διαμάχη ανάμεσα σε όσους θεωρούν ότι το έμβρυο είναι μικρό μωρό και όσους το θεωρούν απλά μία μάζα. Επειδή ανήκω στην κατηγορία όσων πιστεύουν ότι εξ αρχής πρόκειται για έναν άνθρωπο δεν το βλέπω τόσο εύκολο και σίγουρα ούτε εγωϊστικό. Είναι όπως με όσους εξαιτίας ατυχήματος ασθένειας ή γήρατος χρήζουν αυξημένης φροντίδας. Να τους πετάξουμε; Για μένα είναι ένα και το αυτό.