Στον ανακριτή τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής

Στον ανακριτή τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής Facebook Twitter
3

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σε λίγο ο γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίων και αγοράς χρυσού Δημήτρης Ριχάρδος, ο οποίος θα απολογηθεί για υπεξαίρεση αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί σε έλεγχο που έκαναν σε ένα από τα καταστήματα του, τα πολύτιμα αντικείμενα, (χρυσά νομίσματα, κοσμήματα κ.α.) τα οποία είχαν ενεχυριάσει πελάτες του το τελευταίο μήνα, δεν φυλάσσονταν στο κατάστημα όπως ορίζει ο νόμος.

Επίσης δεν βρέθηκαν καθόλου τιμαλφή προερχόμενα από ενέχυρο, τα οποία υποχρεούτο να φυλάσσει, βάσει ιδιωτικών συμφωνητικών, για ένα μήνα.

Τώρα οι εισαγγελείς ζητούν να διερευνηθεί αν έχει πραγματοποιηθεί και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και αν ο κατηγορούμενος συνδέεται με υπόθεση μεταφοράς ποσοτήτων χρυσού για λιώσιμο, στη Γερμανία.

Υπενθυμίζεται ότι σε ελέγχους το 2013 είχε διαπιστωθεί ότι η παραβατικότητα στα ενεχυροδανειστήριια έφτανε το 60%.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
«Υπενθυμίζεται ότι σε ελέγχους το 2013 είχε διαπιστωθεί ότι η παραβατικότητα στα ενεχυροδανειστήρια έφτανε το 60%».Είναι αυτό που λένε: «Είσαστε κατά 60% έγκυος και κατά 40% δεν είσαστε»... "Μπουμπούκια" σκέτα ...!