Θείος-προαγωγός της 11χρονης ανιψιάς του

Θείος-προαγωγός της 11χρονης ανιψιάς του Facebook Twitter
6

Ένα ιδιαίτερα ειδεχθές έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα στο Ίλιον. Όπως αποδείχθηκε, ένας 41χρονος εξέδωσε την 11χρονη ανιψιά του σε 33χρονο, ο οποίος ασέλγησε κατ' επανάληψη στο μικρό κορίτσι.

Το αντίτιμο μάλιστα που είχε συμφωνηθεί ήταν 150 ευρώ.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αποπλάνηση παιδιού κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Φωτογραφίες στη δημοσιότητα και δημόσιο μαστίγωμα με 150 βουρδουλιές εκαστος στη πλατεία Συντάγματος...τίποτα λιγότερο για το θάνατο μιας αθώας ψυχής.
Μπορεί και να μην υπάρχουν. Ξέρεις πως δίνονται οι κηδεμονίες των ορφανών παιδιών; Ξέρω εγώ. Με ένα απλό δικαστήριο, 2 μάρτυρες και κανένα κοινωνικό λειτουργό.Θυμάμαι ο δικός μου ο θείος, που πήρε την κηδεμονία μου, απορούσε με το σύστημα. "Αν ήμουν μαστροπός δηλαδή ποιός θα σε προστάτευε;". Να που τελικά υπήρξε και τέτοια παράδειγμα...