Better Call Saul: η συνέχεια του Breaking Bad

Better Call Saul: η συνέχεια του Breaking Bad Facebook Twitter
3

To Breaking Bad τελείωσε, αλλά το σύμπαν του Breaking Bad εξακολουθεί να επεκτείνεται, γιατί οι περισσότεροι δεν ήταν έτοιμοι να πουν το οριστικό αντίο.

Πρώτον, κάποιος Larry Shepherd θέλησε να γυρίσει τη συνέχεια της σειράς που θα λέγεται Anastasia, στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Val Kilmer και ο Slash ως δύο αστυνομικοί στην περιοχή του έδρασε ο Walter White, μετά το τέλος των ημερών του.


Η καμπάνια του, η οποία κατά πάσα πιθανότητα πέρασε απαρατήρητη από τους δυο κατά φαντασία πρωταγωνιστές, μάζεψε μόλις 1000 από τα επιθυμητά 500.000 δολάρια και ο εμπνευστής της ιδέας εγκατέλειψε την προσπάθεια.

 

Αυτό όμως δεν σημαίνει το τέλος της εποχής Breaking Bad. H επόμενη μέρα ονομάζεται 'Better Call Saul', το spin off που ετοιμάζει το κανάλι AMC, έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον των φανατικών, και η αρχή έγινε με αυτό το billboard στους δρόμους του Albuquerque.

Better Call Saul: η συνέχεια του Breaking Bad Facebook Twitter

Δεν είναι αληθινό billboard, δεν είναι διαφήμιση της σειράς, όπως αποδείχτηκε, τοποθετήθηκε για να χρησιμοποιηθεί ως φόντο στα γυρίσματα του Better Call Saul. Όπως αποκάλυψαν οι δημιουργοί του spin off, Vince Gilligan και Peter Gould, ο αγαπημένος δικηγόρος των εγκληματιών των νοτιοδυτικών πολιτειών λεγόταν παλιότερα Jimmy M. McGill, και όταν λέμε παλιότερα, εννοούμε έξι χρόνια πριν γνωρίσει τον Walter White. Στο τέλος του Breaking Bad αφήσαμε τον Saul ως έναν φυγά που εξαφανίστηκε σε μια νέα ζωή, οπότε το μέλλον του είναι αβέβαιο. Αυτό που θα γνωρίσουμε στο Better Call Saul είναι το παρελθόν του.

Το Vulture δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και τηλεφώνησε στο νούμερο του Billboard. Δεν είναι νεκρή γραμμή αλλά έχει ένα ηχογραφημένο μήνυμα, μια λεπτομέρεια που δείχνει πόσο έχει εισχωρήσει η καλή τηλεόραση στην αληθινή ζωή:

Λίγα, πολύ λίγα πράγματα είναι γνωστά για την πλοκή της σειράς: θα εμφανιστούν άλλοι χαρακτήρες του Breaking Bad; Όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις τους, οι περισσότεροι θα επέστρεφαν με χαρά στον παλιό τους ρόλο, και οι σεναριογράφοι δήλωσαν ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο, ειδικά για χαρακτήρες που πέθαναν κατά τη διάρκεια του Breaking Bad. Αυτό που ξέρουμε για την ώρα είναι ότι το AMC ανανέωσε από το συμβόλαιο για να γυριστεί και δεύτερη σεζόν, ενώ η πρεμιέρα της πρώτης θα είναι στις αρχές του 2015.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αναρωτιέμαι αν θα ξεκινήσει ως ηθικός δικηγόρος, για να καταλήξει στην πορεία να γίνει η λέρα που όλοι αγαπήσαμε. Το breaking bad του Saul δηλαδή. Πάντως στο ηχογραφημένο μήνυμα ακούγεται διαφορετικός από το πώς έπαιζε ως Saul. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.