BREAKING NEWS

Άρση του ρωσικού εμπάργκο για συγκεκριμένα τρόφιμα

Άρση του ρωσικού εμπάργκο για συγκεκριμένα τρόφιμα Facebook Twitter
3
Άρση του ρωσικού εμπάργκο για συγκεκριμένα τρόφιμα Facebook Twitter

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι αίρουν το εμπάργκο για ορισμένα είδη διατροφής που εισάγονται από δυτικές χώρες και είναι πολύ δύσκολο να υποκατασταθούν με άλλα.

Με το διάταγμα που εκδόθηκε σήμερα αίρεται η απαγόρευση για το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα χωρίς λακτόζη, τα ιχθύδια σολομού, τον πατατόσπορο, τα κρεμμύδια, το καλαμπόκι και τα συμπληρώματα διατροφής, όπως οι βιταμίνες, μετέδωσαν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Η απαγόρευση που τέθηκε σε ισχύ στις 7 Αυγούστου αφορά σχεδόν όλα τα κρέατα, τα ψάρια και τα τυροκομικά προϊόντα. Ωστόσο, οι Ρώσοι παραγωγοί και οι έμποροι έχουν διαμαρτυρηθεί για τις κυρώσεις αυτές θεωρώντας ότι τους πλήττουν δυσανάλογα.

3

BREAKING NEWS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Διεθνή / Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Το Πεκίνο παρουσιάζει τις ασκήσεις ως «αυστηρή τιμωρία» του Λάι Τσινγκ-Τε - Θεώρησαν πως ο λόγος που εκφώνησε στην ορκωμοσία του ισοδυναμούσε με αναγγελία της ανεξαρτησίας της Ταϊβάν
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
για καποιο λογο αυτα τα προιοντα μου φαινονται πιο δυσκολα να παραχθουν καθοτι πιο συνθετα, ειναι δυνατον ολοκληρη ρωσια να μην εχει επαρκη εντασεως γνωσης παραγωγη τροφιμων οπως βιταμινες η γαλα χωρις λακτοζη; αυτο το υπεροχο εθνος που θαυμαζουν τοσοι συμπολιτες μας; σοβαρα, ξερει κανεις;