Ρώσοι αλεξιπτωτιστές συνελήφθησαν στην ανατολική Ουκρανία

Ρώσοι αλεξιπτωτιστές συνελήφθησαν στην ανατολική Ουκρανία Facebook Twitter
5

Όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας, δέκα ρώσοι αλεξιπτωτιστές συνελήφθησαν -μάλλον χθες αργά το βράδυ- στην Ανατολική Ουκρανία και συγκεκριμένα κοντά στο ουκρανικό χωριό Ντζερκάλνε, 50 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης του Ντονέτσκ.

Πηγές του ρωσικού υπουργείου Αμύνης αναφέρουν ότι οι αλεξιπτωτιστές που συνελήφθησαν πέρασαν τα ουκρανικά σύνορα "κατά λάθος". Η ουκρανική πλευρά ισχυρίζεται ότι έχει ανοίξει διαδικασία ποινικής έρευνας για παράνομη διέλευση των συνόρων από οπλισμένους Ρώσους πολίτες.

«Απαράδεκτες» χαρακτήρισε στο μεταξύ τις «στρατιωτικές επιδρομές» της Ρωσίας στην Ουκρανία ο Λευκός Οίκος, τονίζοντας ότι συνιστούν μια «σημαντική κλιμάκωση».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM
Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Διεθνή / Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Αυτή είναι «η πρώτη σχεδιαζόμενη επίθεση εναντίον των Ολυμπιακών Αγώνων (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου) που αποτράπηκε» από τις γαλλικές αρχές και η τρίτη συνολικά από τις αρχές του έτους
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Σε ποιες αμερικανικές επιδρομές αναφέρεστε;Σ'αυτές που γίνονται για να απελευθερωθούν αιχμάλωτοι του Ισλαμικού κράτους;Αν ναι,τότε μάλιστα είναι σίγουρα οκ.Ο συμψηφισμός πάντως, γεγονότων άσχετων μεταξύ τους δηλώνει έλλειψης σοβαρής επιχειρηματολογίας.
Ετσι οπως η Αμερικη θελει να απελευθερωσει τους αιχμαλωτους απο τους ισλαμιστες ετσι και η Ρωσια θελει να προστατεψει τους Ρωσους πολιτες που κατοικουν στην Ουκρανια και πεφτουν θυματα Ουκρανων φασιστων... Θελω να πω οτι η Αμερικη ανακατευεται ολη την ωρα με τη Ρωσια...
Οι Ουκρανοι"φασίστες" ειναι οι στρατιώτες του επίσημου Ουκρανικού κρατους;Αστειο επιχείρημα.Να υπενθυμίσω οτι στις τελευταιες εκλογές οι εθνικιστες στην Ουκρανία έλαβαν ποσοστό 2% οπότε σε μια χώρα που ένα νεοναζιστικό χώρα λαμβάνει σχεδόν 10% ίσως θα ήταν καλύτερα να το ξανασκεφτούμε πριν γράψουμε κάτι τέτοιο.Επίσης,να σε ενημερώσω ότι είναι Ουκρανοί πολίτες Ρωσικής καταγωγής και όχι πολίτες της Ρωσίας.Να τους προστατεύσει από τι;Οι ίδιοι ξεκίνησαν επιθέσεις και προσπαθούν να ενωθούν με την Ρωσία μετά την αποπομπή του φιλορώσου προέδρου Γιανούκοβιτς.
Χαιρομαι που σε εκανα να γελασεις με το επιχειρημα μου. "Οπότε σε μια χώρα που ένα νεοναζιστικό χώρα λαμβανει σχεδον 10%"? Αυτο με εκανε και εμενα να γελασω. Και αν δεν καταλαβαινεις το τι θελω να πω, αστο..