Ο ατυχής διαγωνισμός της Malaysia Airlines

Ο ατυχής διαγωνισμός της Malaysia Airlines Facebook Twitter
4

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται να πηγαίνουν τα πράγματα για την Malaysia Airlines, που μετά από δύο πολύνεκρα αεροπορικά δυστυχήματα είχε την ατυχή έμπνευση για έναν διαγωνισμό που θα τόνωνε την εικόνα της.  

Ο διαγωνισμός άρχισε μόλις χθες με τίτλο «η απόλυτη bucket list», ένας τίτλος που ανάγκασε την εταιρεία να αποσύρει κιόλας το διαγωνισμό, αφού, όπως γράφουν οι Times και αναδημοσιεύει η Huffington Post, μια  «bucket list» περιλαμβάνει όσα θέλει κάποιος να κάνει ή να δει πριν πεθάνει. Η ερώτηση ήταν «Τι θα θέλατε να έχετε στη δική σας bucket list και γιατί».

Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε το διαγωνισμό ως  «παιχνίδι δεξιοτήτων» για τους πελάτες της στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, με δώρα iPad και εισιτήρια οικονομικής θέσης. Μετά όμως τις αντιδράσεις χρηστών στα social media ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας έχει εξαφανιστεί.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Είμαι ο μόνος που δεν πιστεύει οτί ήταν δύο ατυχή περιστατικά οι πτώσεις των αεροπλάνων της ίδιας εταιρείας;Όπως και αυτή η διαφημηστική "γκάφα";....