ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2014 | 01:06

Πρέπει να έρθεις σε μένα

Φίλοι στο γυμνάσιο.Με ερωτεύτηκες χωρίς να το ξέρω και σταμάτησες να μου μιλάς για ενα λόγο μηδέν.Μου ξαναμιλησες, μου ανοίχτηκες, σε ερωτεύτηκα εξαρτημένα.Στο λύκειο συντινίστηκαν οι έρωτές μας και περάσαμε δύο υπέροχουν μήνες. Χωρίσαμε όταν σταμάτησες (ξανά)να μου μιλάς.Αρρώστησα.Πέθανα. Μεγάλωσα απότομα για να αντέξω. Μόλις σε ξεπέρασα (πανεπιστήμιο πλέον σε αλλες πόλεις) άρχισες τις απολογίες και τις συγνώμες. Με τον επαγγελματικο τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις για μένα. Οκτώ χρόνια μετά , ξανά εξομολογήσεις , υποσχέσεις, "υποφέρω" κλπ.Συζω σε σοβαρη σέση, φεύγεις Γερμανία για μεταπτυχιακό. Επιστρέφεις ένας ξένος, εγω μόνη ξανα και μου λείπεις, μου εχεις λείψει του θανατά. Προχθες που φιληθήκαμε μετά από 15 χρόνια το ένιωσα σε όλο μου το σώμα. Έκαιγα για σενα.Ήθελα να σε φάω όπως μια νεράιδα θα έτρωγε ένα συννεφο και μια όρκα το πλαγκτον συγχρόνως. Το ίδιο κι εσυ.Δεν είμαι τρελή. Μη με φρενάρεις.Πρέπει να έρθεις σε μένα. Πρέπει να σε νιώσω στ' αλήθεια.Πρέπει να γίνουμε ένα μια φορά. Και μετά τράβα στην κωλογερμανία σου. Αφέσου γιατί αυτή τη φορά θα σε τσιμεντώσω κακομοίρη.
3
 
 
 
 
σχόλια
έχω να σας πω ότι όταν επέστρεψε για διακοπές στο χωριό από τη γερμανία μου εστειλε στο facebook (ναι, στο facebook, όχι τηλέφωνο, όχι μήνυμα) ανήμερα 15αυγουστο που ειχα τη γιορτή μου:"Χρόνια πολλά!!!"πέθανα. Έβγαλα το μαχαίρι από την καρδιά μου, απάντησα"Ευχαριστώ!!!"και τον μπλόκαρα.Αυτά με τον έρωτα της ζωής μου.