Το Transparent θα είναι η επόμενη μεγάλη επιτυχία

 Το Transparent θα είναι η επόμενη μεγάλη επιτυχία Facebook Twitter
Ο Jeffrey Tambor, πάντα σπουδαίος ηθοποιός, σε αυτό τον ρόλο είναι καταπληκτικός.
3


Το Transparent δεν είναι για όλους, αλλά είναι σίγουρα για όσους είδαν το πρώτο επεισόδιο τον περασμένο Φεβρουάριο στο instant prime της Amazon και ψήφισαν για να γυριστεί ολόκληρη σειρά.

Ένα επεισόδιο ήταν αρκετό για να λάβει διθυραμβικές κριτικές και σχόλια ενθουσιασμού από το κοινό. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει το νέο, πολύ δυνατό χαρτί της Amazon που κάνει τα πρώτα βήματα στην πλέον πλατιά έννοια "τηλεόραση". Ο Jeffrey Tambor, πάντα σπουδαίος ηθοποιός, σε αυτό τον ρόλο είναι καταπληκτικός. Τα θέματα που αναπτύσσονται – ταυτότητα, φύλο, προορισμός – αντιμετωπίζονται με έναν καινούριο και πολύ θαρραλέο τρόπο που θα κερδίσει πολλούς και μάλλον, θα αποξενώσει αρκετούς.

 Το Transparent θα είναι η επόμενη μεγάλη επιτυχία Facebook Twitter

Το Transparent είναι η ιστορία μιας οικογένειας: τα τρία παιδιά του Mort ανακαλύπτουν ότι ο πατέρας τους προτιμάει να είναι ντυμένος ως γυναίκα. Η πρώην γυναίκα του και μητέρα των παιδιών δηλώνει ενήμερη, αλλά το αντιμετωπίζει επιφανειακά, αποκαλώντας το «παραξενιά». Όμως ο Mort το βλέπει εντελώς διαφορετικά. Κάθε παιδί αντιδρά σύμφωνα με τον χαρακτήρα του, αλλά ακόμη και μέσα στο πρώτο επεισόδιο καταλαβαίνουμε πώς έχει προκύψει ο κάθε χαρακτήρας, μέσα από την δυναμική της οικογένειας.

 Το Transparent θα είναι η επόμενη μεγάλη επιτυχία Facebook Twitter
O πρωταγωνιστής Jeffrey Tambor και η σεναριογράφος/σκηνοθέτης Jill Soloway στα γυρίσματα του Transparent. Φωτο: Gregory Zabilski

Τα δέκα επεισόδια του Transparent θα μεταδοθούν την ίδια μέρα από το Amazon Prime στις 26 Σεπτεμβρίου.

 Λ.Φ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια