ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2014 | 20:16

Αντρες σημερα..

Βαρεθηκα να βλεπω αντρες με μουσια, τατουαζ, τζοκει, καπελα, ντυμενους οσο πιο τρεντυ γινεται, κουλ και ανετους τυπους. Χαθηκαν οι αντρες που ειχαν προσωπικοτητα σε ολα τους? Στην εικονα και στις κουβεντες τους? Γιατι αυτη η μαζικη ταυτιση εικονας και στυλ και προσωπικοτητας?
2
 
 
 
 
σχόλια
Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι οι περισσότεροι το κάνουν για τις "γκόμενες" δυστυχώς.Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πως θα ρίξουν γκόμενα με το τατού και το μαλλί.Νομίζουν ότι αν στέκονται απλά σε ένα μέρος θα πέφτουν αυτές.Για να πω και την άλλη όψη του νομίσματος δυστυχώς υπάρχουν πολλές που κοιτάνε μόνο αυτό.Τα τατού και το μαλλί.
Θα συμφωνήσω μαζί σου αν και είμαι 30 ετών άντρας με μούσια και τατού.Όχι μανίκι φυσικά.Βέβαια από το λύκειο προσπαθούσα να υιοθετήσω τέτοιο στυλ όταν δεν υπήρχε καν στη σκέψη πολλών.Με ενόχλησε αφάνταστα όταν το είδα να βγαίνει ξαφνικά στη μόδα.Τουλάχιστον το μαλλί μου είναι νορμάλ και δε κάνω εκείνο το ηλίθιο κούρεμα με το ξύρισμα στα πλάγια και πάνω φράντζα.Ήμαρτον!Ξεφύτρωσαν όλοι σαν τα μανιτάρια.