Ο Καμμένος διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή

Ο Καμμένος διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή Facebook Twitter
12

Διεγράφη η Ραχήλ Μακρή από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ με ομόφωνη απόφαση, Η βουλευτής Κοζάνης δεν παρέστη, επικαλούμενη λόγους υγείας.  Σύμφωνα με το σκεπτικό της διαγραφής, «η κ. Μακρή αρνήθηκε αδικαιολογήτως να παραστεί για εξηγήσεις στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΚΟ, αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανακοινώθηκε η προσχώρηση του Ν. Νικολόπουλου στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Μπράβο, μπράβο! Οπωσδήποτε ένας Νικολόπουλος, που θα φιγουράρει το δίχως άλλο στην επόμενη "συστράτευση της Μεγάλης Παράταξης" θα προσφέρει πολύ περισσότερα από μια Ραχήλ.
Το ΣΑΝΕΛ είναι εξαιρετικό όνομα, γιατί επιτρέπει στον Τσίπρα να αναφωνήσει, ως άλλος Εγγονόπουλος (στο "Μπολιβάρ"):"Μαδούρο, σσσωραίος ΣΑΝΕΛληνας!"Η άλλη επιλογή, βέβαια, θα ήταν ΣΥΡΑΝΕΛ--το οποίο όμως παραπέμπει στον Συρανό ντε Μπερζεράκ, και την μεγάλη του μύτη. Η οποία, με τη σειρά της, παραπέμπει στον Πινόκιο, και τα μεγάλα του ψέματα...Οπότε προσοχή, σύντροφε Αλέξη.