Πραγματικοί άνθρωποι δοκιμάζουν τις στάσεις σεξ του Cosmopolitan

Πραγματικοί άνθρωποι δοκιμάζουν τις στάσεις σεξ του Cosmopolitan Facebook Twitter
9

Μετά από αυτή τη δοκιμή, ακόμη και οι υπεύθυνοι του περιοδικού παραδέχτηκαν πως στη λίστα με τις καλύτερες στάσεις για σεξ υπάρχουν αρκετές αστοχίες και προτάσεις που μάλλον απευθύνονται σε ακροβάτες ή κασκαντέρ.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Εντάξει χρειάζεται θέληση, κάποια πείρα στο αντικείμενο και την ικανότητα να μπορείς να δεις μία εικόνα και να προσπαθήσεις να την αντιγράψεις. Δλδ αυτοί κάνανε τόσα λάθη που δεν ξέρω τι να πω.. Εντάξει, κάποιες στάσεις είναι για γυμνασμένα ευλύγιστα εικοσάχρονα ζευγάρια που κάνουν σεξ δύο φορές τη μέρα.. Το ζευγάρι του βίντεο πάντως είναι για κλάματα..
Πάει ένας τύπος στο γιατρο με το παράπονο ότι δε μπορεί να κάνει ποιοτητικό σεξ πλέον με τη γυναίκα του και πως έχει κουραστεί.Πήγαινε κάθε βδομάδα και ο γιατρός του πρότεινε μια καινούργια στάση,για να σπάσει και η ρουτίνα αλλά τα αποτελέσματα τα ίδια..Τέλοσπάντως,συζητάνε και ο γιατρός του προτείνει κάτι καινούργιο που θα τρελάνει τη γυναίκα του!Πάει σπίτι ο ασθενής και λέει στη γυναίκα του:-Αγάπη μου,σήμερα έμαθα μια στάση καινούργια που θα σε κάνει να μη θες να σταματήσω...-Σε περιμένω μέσα μωρό μου . . . ! ! !Ξεκινάνε λοιπόν ,τακα-τουκα...τακα-τουκα, κάνουν σεξ και μετά απο κανένα τρίωρο ηδονής και πάθους τελειώνουν μαζί και με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!-Μωρό μου,νιώθω ανανεωμένη,σε αγαπάω.. Αλλά πως τη λέγαν αυτή τη στάση που κάναμε σήμερα?-Στάση του ξυλουργού..-Μα δεν είχε κάτι διαφορετικό από καμία άλλη..-Το μολυβάκι στο αυτί δεν το είδες??.......
κλαμααααα!!θυμαμαι ακομα πριν πολλα χρονια ειχε αφιερωμα στασεις στο νερο,με νερο κλπ. ειχε μια απιστευτη σταση κ καλα στον κηπο με μπεκακια τα οποια επαιζαν πολύ σημαντικο ρολο,επρεπε το νερο τους να πεφτει στον αντρα κ στην γυναικα..μιλαμε η σταση ηταν αλλου!!ότι να ναι ! αγαπηθείτε κ στο κρεβατι παιδια απλα κ με λιγη φαντασια.η υπερβολή καθυστερει μεχρι αν την πετυχεις!