H Angelina Jolie στη Βασίλισσα

H Angelina Jolie στη Βασίλισσα Facebook Twitter
8

Μια μεγάλη διάκριση από την βασίλισσα Ελισάβετ έλαβε η Angelina Jolie. Η ηθοποιός βραβεύτηκε με τον τίτλο" Κυρία επί των Τιμών" σε μια τελετή στην οποία την απονομή έκανε η ίδια η Βασίλισσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

H Angelina Jolie στη Βασίλισσα Facebook Twitter

Η ηθοποιός έλαβε τη διάκριση για την προσφορά της στις καμπάνιας κατά της σεξουαλικής βίας και κακοποίησης, αλλά και για τη συμβολή της σε ζητήματα εξωτερική πολιτικής της Βρετανίας.

H Angelina Jolie στη Βασίλισσα Facebook Twitter

Ο τίτλος είναι αντίστοιχος με εκείνον του ιππότη (sir) αλλά η ηθοποιός δεν θα προσφωνείται Dame Angelina Jolie μια και δεν έχει βρετανική υπηκοότητα. Ο ακριβής τίτλος με τον οποίο την προσφώνησε η βασίλισσα είναι "Honorary Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St Michael and St George". Στην τελετή η οποία έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο παρευρέθη και ο Βrad Pitt.

It's Viral
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Μόνο που τις φιλανθρωπίες δεν τις κάνουν για τους τίτλους... τους πραγματικά φιλάνθρωπους, που κάνουν πραγματικά σημαντικό έργο, δεν θα τους μάθουμε ποτέ, γιατί δεν γίνονται εξώφυλλα
Aυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι συνεργάστηκε με τον πρώην υπουργό εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου σ'αυτό: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/10889171/Angelina-Jolie-and-William-Hague-launch-fight-against-wartime-rape.html