Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας από τον Ολυμπιακό

Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας από τον Ολυμπιακό Facebook Twitter
9

Την παραίτησή του υπέβαλλε πριν από λίγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας και αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Χθες ο Ολυμπιακός γνώρισε οδυνηρή ήττα-αποκλεισμό από τον Κύπελλο με ένα πόντο στα τελευταία δευτερόλεπτα από τον Παναθηναϊκό των πολλών απουσιών και νεαρών παικτών.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ θα είναι ο Μίλαν Τόμιτς και η διοίκηση της ομάδας αναζητά το νέο προπονητή.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Αθλητισμός / Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Το γκάλοπ σε 1.304 τυχαία επιλεγμένους συμμετέχοντες ρωτούσε αν θα προτιμούσαν να δουν περισσότερους ποδοσφαιριστές με λευκό δέρμα να παίζουν για τη Γερμανία
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ενας εντιμος,ειλικρινης,εργατικος και ετσυνειδητος ανθρωπος και προπονητης.Ενας "καλος ανθρωπος και καλος επαγγελματιας".Απλα εχει,και αυτος,τις αδυναμιες του.Την "ψυχολογικη οροφη"του.Την οποια και δεν του ηταν δυνατον να την ξεπερασει,οπως κραυγαλεα φανηκε ,για πολλοστη φορα,και στο τελευταιο παιχνιδι.Το "συναινετικο διαζυγιο"ηταν η καλυτερη λυση.Και για τα δυο "αντισυμβαλλομενα μερη".Του ευχομαι ολοψυχα καλη συνεχεια και πολλες ,ακομη,επιτυχιες.
Και γιατί τον οδήγησαν σε παραίτηση, αφού όσο είναι ο Διαμαντίδης από την άλλη όποιον και να φέρουν θα χάνουν.Σοβαρά τώρα, την κυριαρχία που έχουν επιτύχει οι πράσινοι στην εποχή Διαμαντίδη επί του "αιωνίου", δεν την έχει καταφέρει κανείς άλλος, σε κανένα μέρος του κόσμου, σε κανένα σπορ.
Καλά τον έκανες. Καθότι ο Γκάλης με τον Άρη είχε 8 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα και ο Διαμαντίδης με τον Παναθηναϊκό έχει 9 πρ. και 8 κυπ. Συν τις δύο φορές που τον νίκησε σε φάιναλ φορ, συν κάτι σκούπες, συν ότι πολλές χρονιές ο "αιώνιος αντίπαλος" της ομάδας του Διαμαντίδη είχε μεγαλύτερο μπάτζετ. Καλά τον έκανες.
O Γκάλης ήταν σχεδον μόνος στου στον Άρη ενώ ο διαμαντιδης που όλη την ώρα κλαίγεται στους διαιτητές έχει 12 αξιόπιστες βοήθειες .... Όποτε μη συγκρίνεις το μεγαλείο του Νίκου με τον Διαμαντίδη
Ο Άρης έγινε αυτοκράτορας όταν πήγε και ο Γιαννάκης. Τα πρώτα χρόνια που ήταν μόνος του δεν ήταν τόσο δυνατός ο Άρης. Σ' ένα ματς Άρης - Ιωνικός σημείωσε 68 πόντους ο Γκάλης και 72 ο Γιαννάκης από τον Ιωνικό, την επόμενη χρονιά τον απέκτησαν κι αυτόν και έχτισαν την αυτοκρατορία. Επίσης είχε Χριστοδούλου και γενικά όλη την αφρόκρεμα της Εθνικής. Ο Άρης σε όλη την εποχή εκείνη διέθεται το υψηλότερο μπάτζετ στην Ελλάδα, αντίθετα ο Παναθηναϊκός του Διαμαντιδή δε διαθέτει όλες τις χρονιές το υψηλότερο μπάτζετ, ο "αιώνιος" είναι πολύ ανταγωνιστικός, δίνει άφθονο χρήμα, σκέψου έχει κατακτήσει δύο Ευρωλίγκες.
Δεν καταλαβαινω γιατι σωνει και καλα πρεπει να συγκριθουν δυο τεραστιοι-πλην εντελως διαφορετικοι σε σωματοδομη και στυλ παιχνιδου- παικτες,και να "αποφανθουμε"ποιος ηταν ο "καλυτεροτερος" !Για μενα και οι δυο αποτελουν "μπασκετικα φαινομενα".Για διαφορετικους λογους εκαστος ηταν αυτο που λεγεται"ζωντανη διαφημιση του αθληματος".Και,ως Ολυμπιακος απο τα γεννοφασκια μου,νομιζω οτι δικαιουμαι να εχω αποψη χωρις να μπορουν να "αμφισβητηθουν"τα κινητρα μου.