Τα παιδιά του Gossip Girl παίζουν μουσική

Τα παιδιά του Gossip Girl παίζουν μουσική Facebook Twitter
1

Το «Gossip Girl» ήταν από τις σειρές που βλέπαμε κρυφά τα βράδια στο λάπτοπ με κλειστά τα φώτα, γιατί μας άρεσαν πολύ αλλά δεν τολμούσαμε να του πούμε σε άλλους. Πώς να αντισταθείς στον συνδυασμό «παιδαριώδες σενάριο/ωραία ρούχα/πλούσια κακομαθημένα παλιόπαιδα με χρυσή καρδιά/Νέα Υόρκη στο φόντο;» Μετά από έξι κύκλους, όταν πια είχαμε μάθει την Park Avenue σαν την παλάμη του χεριού μας, το σενάριο είχε το μπρίο βρεγμένης χαρτοπετσέτας, και για ομολογήσω και μια αμαρτία, δεν είδα ποτέ το τελευταίο επεισόδιο, κι αυτό το έχω κάνει μόνο δυο φορές σε σειρές που παρακολουθώ με επιμέλεια (η δεύτερη φορά ήταν στο Hostages).

Πώς να αντισταθείς στον συνδυασμό «παιδαριώδες σενάριο/ωραία ρούχα/πλούσια κακομαθημένα παλιόπαιδα με χρυσή καρδιά/Νέα Υόρκη στο φόντο;»

Οι πρωταγωνιστές έκαναν το πέρασμά τους από τα ταμπλόιντ για να επιστρέψουν στο D list celebrity status. Μια εξαίρεση είναι η Blake Lively που κάθισε στα πόδια του Καρλ Λάγκερφελντ, παντρεύτηκε κάποιον που είναι πιο διάσημος από την ίδια, ξεκίνησε ένα lifestyle blog, το preserveμε αισθητική που ταιριάζει περισσότερο σε ταινία τρόμου, και τώρα περιμένει παιδί.

 

 

Leighton Meester

Τα παιδιά του Gossip Girl παίζουν μουσική Facebook Twitter

Μια ακόμα εξαίρεση είναι η Leighton Meester που συνεχίζει να είναι ηθοποιός με πρόσφατη συμμετοχή σε θεατρικό του Broadway, στο «Άνθρωποι και ποντίκια» (μπορείτε να διαβάσετε πώς ήταν, εδώ). Η Leighton Meester έκτοτε έχει βγάλει δύο single, έχει γράψει τραγούδια για soundtrack, έχει συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς και έκανε τουρνέ με μια φολκ μπάντα, τους Check in the Dark. Φέτος ανακοίνωσε ότι θα βγάλει δικό της άλμπουμ με τίτλο "Heartstrings". Έχοντας περάσει από ποπ προς κάντρι για να φτάσει στη φολκ, έχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα καταλήξει. Δείτε παρακάτω το "The Stand In" με τους Check in the dark.

 

και το "Summer Girl" από την ταινία "Country Strong"


 
Taylor Momsen

Τα παιδιά του Gossip Girl παίζουν μουσική Facebook Twitter

Η πρώτη διδάξασα βέβαια ήταν τη Taylor Momsen που έπαιζε την μικρή αδερφή του Dan Humphrey, και από μαθήτρια με κοκαλάκια στα μαλλιά έγινε σαγηνευτική (;) τραγουδίστρια με εμμονή στις μίνι φούστες και στο μακιγιάζ που αντλεί έμπνευση από τα σμπαραλιασμένα ρακούν που κατοικούν κοντά σε αστικά κέντρα. Η Taylor εγκατέλειψε το Gossip Girl για να δημιουργήσει τους Pretty Reckless, με επιρροές "τους Oasis, την Joan Jett και τους Nirvana" – ή κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα «emo Avril Lavigne με πάρα πολύ μακριά εξτένσιονς.» H επιτυχία των Pretty Reckless είναι μέτρια, αλλά όχι αμελητέα.

Penn Badgley
Τα παιδιά του Gossip Girl παίζουν μουσική Facebook Twitter

Ο μεγάλος αδερφός της μικρής Taylor στη σειρά, ο Penn Badgley (που αν θυμόσαστε καλά, στη σειρά ως Dan Humphrey έγραψε ένα διήγημα που το επόμενο δευτερόλεπτο έγινε δεκτό στο περιοδικό New Yorker, προσβάλλοντας το New Yorker, όσους διαβάζουν το New Yorker και όσους ξέρουν ανάγνωση) δημιούργησε τους Mother, μια μπάντα με βάση το Μπρούκλιν, γεγονός που από μόνο του φέρνει στο μυαλό δυσνόητες εκθέσεις τέχνης, μούσια, και βαρέλια με βιολογικές πίκλες στο υπόγειο. Για την ακρίβεια, δεν είναι καθόλου κακοί. Άλλωστε έπαιξε και τον Jeff Buckley στο σινεμά. 

Ed Westwick
Τα παιδιά του Gossip Girl παίζουν μουσική Facebook Twitter

Ο μέγας γόης του Gossip Girl με καταγωγή την Αγγλία και με ιδιαίτερη αγάπη στα ντεκολτέ για άντρες, ο Ed Westwick ή Chuck Bass, δημιούργησε το 2006 τους The Filthy Youth με επιρροές τους Rolling Stones, The Doors και τους Kings of Leon. Η επιρροή που διαφαίνεται ξεκάθαρα κατά τη γνώμη μου είναι οι Ramones και δεν είναι ντροπή να το παραδεχτούν. Τουλάχιστον φαίνεται ότι έχουν ακούσει τους δίσκους και δεν έχουν αγοράσει μόνο το μπλουζάκι.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια