Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας Facebook Twitter
3

 

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας Facebook Twitter

Μέσα σε επεισόδια διακόπηκε ο χθεσινός αγώνας Σερβίας-Αλβανίας στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Euro 2016 καθώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πάνω από τους παίκτες πέταξε τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι στο οποίο κάποιοι είχαν κρεμάσει τη σημαία της «μεγάλης» Αλβανίας.

Παίκτης της Σερβίας επιχείρησε να πιάσει τη σημαία ενώ το αεροπλανάκι πετούσε χαμηλά ενώ οπαδοί της γηπεδούχου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έγιναν επεισόδια με παίκτες της Αλβανίας.

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας Facebook Twitter

Η σερβική αστυνομία συνέλαβε τον Ολσι Ράμα, αδερφό του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα που καθόταν στις εξέδρες των επισήμων, ως υπεύθυνο για το επεισόδιο με την αλβανική σημαία.  

Η αστυνομία, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας, έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Όλσι Ράμα προκάλεσε το επεισόδιο. Αν επιβεβαιωθεί αυτό ενδέχεται να δημιουργηθεί σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο.

Στη σημαία της «μεγάλης» Αλβανίας συμπεριλαμβάνονται πολλές περιοχές των Βαλκανίων, μεταξύ αυτών και το Κόσσοβο το οποίο δεν αναγνωρίζει η Σερβία αλλά και ελληνικές περιοχές όπως η Ήπειρος και η Κέρκυρα.

Σημειώνεται ότι στο γήπεδο δεν υπήρχαν Αλβανοί οπαδοί, ενώ έπειτα από αυτά τα επεισόδια θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι αν τελικά ήταν παρόντες υπήρχε σοβαρός κίνδυνος σήμερα να θρηνούσαμε θύματα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Διεθνή / Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η τουριστική βιομηχανία και το ταμείο ταξιδιωτικής ασφάλισης θα φροντίσουν για τον επαναπατρισμό και την υποστήριξη των τουριστών που επηρεάζονται
NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok παρά το γεγονός ότι ήθελε να το απαγορεύσει

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok παρά το γεγονός ότι ήθελε να το απαγορεύσει

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 3,6 εκατομμύρια followers μέσα σε λίγες ώρες, δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει «κάθε διαθέσιμο εργαλείο για να μιλήσει απευθείας με τον αμερικανικό λαό»
NEWSROOM
Βρετανία: Οι Τόρις υπόσχονται να αντιμετωπίσουν τη «σύγχυση» σχετικά με τον νομικό ορισμό του φύλου

Διεθνή / Βρετανία: Όχι στον αυτοπροσδιορισμό, φύλο είναι μόνο το βιολογικό, λένε οι Τόρις για τη «σύγχυση» σχετικά με τον νομικό ορισμό

Αν εκλεγούν στις 4 Ιουλίου, οι Συντηρητικοί και ο Ρίσι Σούνακ υπόσχονται να ξαναγράψουν τον νόμο περί ισότητας ώστε οι προστασίες που κατοχυρώνει να ισχύουν μόνο για το βιολογικό φύλο ενός ατόμου
NEWSROOM
Ο «γάμος της χρονιάς» στη Βρετανία στις 7 Ιουνίου: Ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Ουέστμινστερ παντρεύεται «κοινή θνητή»

Διεθνή / Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ παντρεύεται «κοινή θνητή»

Ο 33χρονος Χιου Γκρόσβενορ είναι ο πλουσιότερος Βρετανός κάτω των 40 ετών και νονός του πρίγκιπα Άρτσι - Θα είναι καλεσμένος στο γάμο του ο πρίγκιπας Χάρι;
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια