Σε δίκη όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής

Σε δίκη όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
4

Σε δίκη παραπέμπεται σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής με την εισήγηση του εισαγγελέα εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου προς το Αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μιχαλολιάκος και όλοι βουλευτές του κόμματος παραπέμπονται σε δίκη με την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Κατά τον εισαγγελέα η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και ένα κόμμα που χρησιμοποιεί τα επιτελεία του και τους μηχανισμούς του για εγκληματικές πράξεις. Η Χρυσή Αυγή, όπως αναφέρεται στην πρόταση είναι μια εγκληματική οργάνωση με πολιτικό μανδύα. Ο εισαγγελέας ζητεί την παραπομπή του Νίκου Μιχαλολιάκου και όλων των κατηγορουμένων βουλευτών για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Επιπλέον, ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί την παραπομπή των Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου, Ιωάννη Λαγού, Ηλίας Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα και για το κακούργημα της διακεκριμένη οπλοκατοχής.

Στην πολυσέλιδη εισήγησή του εισαγγελέα απαριθμούνται 10 υποθέσεις με βαρύτητα να δίνεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ αναφέρεται ότι οι σοβαρές επιθέσεις με ρατσιστικό κίνητρο εντάθηκαν μετά το 2012.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλήθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Διεθνή / Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλίθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Ο Βρετανός μονάρχης παρακολούθησε παράσταση προς τιμήν του μαέστρου που διηύθυνε την ορχήστρα στη στέψη του - Η λακωνική απάντηση όταν ρωτήθηκε για την υγεία του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Μπράβο και εύχομαι να συνεχίσει έτσι η ελληνική δικαιοσύνη. Πώς όμως θα πέσουν τα ποσοστά της ΧΑ, όταν ένα σωρό πολιτικοί που έχουν διαπράξει σοβαρά αδικήματα κατά του κράτους, μένουν ατιμώρητοι; Με αυτόν τον τρόπο αυτό που καταφέρνουμε είναι όλους αυτούς που βλακωδώς υποστηρίζουν την ΧΑ, να του στρέψουμε πιο πολύ υπερ της. Ο κόσμος αναρωτιέται... Αυτούς τους μπαγλαρώσανε, τη σάρα και τη μάρα της πολιτικής θα την αφήσουν να αλωνίζει; Αυτή η ελληνική δικαιοσύνη επιτελεί δηλαδή επιλεκτικά το σε ποιόν θα επιτελέσει το έργο της;