Έκλεψαν 2 εκατ. ευρώ και κοσμήματα από σπίτι στο Κολωνάκι

Έκλεψαν 2 εκατ. ευρώ και κοσμήματα από σπίτι στο Κολωνάκι Facebook Twitter
6

2 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας αφαίρεσαν ληστές από διαμέρισμα 90χρονης πρώην εισαγγελέα στο Κολωνάκι.

Οι δράστες μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο στο φωταγωγό έδεσαν την 90χρονη ιδιοκτήτρια-πρώην εισαγγελέα-την χτύπησαν πήραν χρήματα και κοσμήματα και έφυγαν.

Η αστυνομία αρχικά δεν ήταν σίγουρη ότι η υπέργηρη γυναίκα έλεγε αλήθεια αλλά τελικά μετά από νέα επαφή που είχε μαζί της πείστηκε για την καταγγελία της.

«Η οικονομική κρίση και η πιθανή πτώχευση της χώρας με ανάγκασαν να βγάλω τα χρήματα από τις τράπεζες. Τα είχα βάλει μέσα στην ντουλάπα, όπου τα βρήκαν οι δράστες και τα πήραν» κατέθεσε η άτυχη 90χρονη.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Να έχεις ολόκληρη ζωή μπροστά σου, να υπολογίζεις σε ένα κεφαλαιάκι για να κάνεις ένα αξιοπρεπές ξεκίνημα και να στο αρπάνε οι κλέφτες... Κρίμα η κοπελίτσα. Ας όψεται ο Άδωνις και η Βούλτεψη που την έπεισαν πως όπου να 'ναι βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα σβήνεται αυτομάτως και οριστικώς από τον χάρτη.
Εισαγγελέας με 2.000.000 ευρώ, σπίτι στο κολονάκι (βάζω στοίχημα ότι το πήρε στις καλές εποχές) και ένας Θεός ξέρει τι άλλο έχει... και όλα αυτά με τον μισθό του εισαγγελέα :/πολύ καλό κουμάντο έκανε η αθώα κυριούλα...
Τι να πρωτοσχολιάσω;;; ... Τίποτα. Πέραν του ότι είναι απέραντη χαζομάρα και, εννοείται, άκρως πιο επικίνδυνο, να βγάζουμε τα χρήματα και τα τιμαλφή από τις τράπεζες, φοβούμενοι πτώχευση. Στην περίπτωση που τα κρατάμε σπίτι μας, χάνουμε και τα χρήματα, απειλείται και η ζωή μας. Η κυρία αυτή ενδεχομένως θέλησε να το παίξει εξυπνότερη, προφανώς δεν ακολούθησε τις συμβουλές που σίγουρα της έδιναν οι τραπεζικοί (που είμαι σίγουροι ότι έκαναν τούμπες για να κρατήσουν τα χρήματα) και τώρα τι κατάλαβε; Πέρα από την όποια απέχθεια που μπορεί να έχουμε για τις τράπεζες, θεωρώ ότι είναι πιο ασφαλείς από την ντουλάπα μιας 90χρονης ... τι νομιζε, ότι θα εξουδετερώσει τους ληστές;