MET GALA 2024

Σαρόν: «Ισοπεδώστε τη Γάζα»

Σαρόν: «Ισοπεδώστε τη Γάζα» Facebook Twitter
5

"Πρέπει το Ισραήλ να ισοπεδώσει τη Γάζα", προτείνει σε άρθρο του στην εφημερίδα Jerusalem Post ο γιός του Αριέλ Σαρόν, Gilad Sharon, αναφερόμενος στην -σε εξέλιξη- σύγκρουση των ισραηλινών με τους Παλαιστινίους.  

Σύμφωνα με τον Σαρόν, το Ισραήλ θα πρέπει να εξαλείψει πλήρως τις υποδομές της Γάζας, δηλαδή τις υποδομές -αερίου, ρεύματος και νερού - ή αλλιώς να καταλάβει και πάλι τα παλαιστινιακά εδάφη.

Για τον αρθρογράφο, οτιδήποτε άλλο θα σημαίνει μια «κουτσή» κατάπαυση του πυρός.

Σαρόν: «Ισοπεδώστε τη Γάζα» Facebook Twitter

«Γιατί οι πολίτες μας πρέπει να ζουν με τις ρουκέτες από τη Γάζα και να παλεύουμε με δεμένα τα χέρια;», διερωτάται ο Σαρόν και αναπτύσσει τη συλλογιστική του. « Αν οι Σύροι ανοίξουν πυρ στις πόλεις μας, δεν θα επιτεθούμε στη Δαμασκό; Αν οι Κουβανοί βάλουν φωτιά στο Μαϊάμι, η Αβάνα δεν θα υποστεί τις συνέπειες;».

Για τον γιό του πρώην πρωθυπουργoύ του Ισραήλ, πρέπει να ισοπεδωθούν ολόκληρες γειτονιές στη Γάζα. «Ισοπεδώστε τη Γάζα, οι αμερικανοί δεν σταμάτησαν στη Χιροσίμα, χτύπησαν και το Ναγκασάκι», κραυγάζει ο Σαρόν στο γραπτό του παραλήρημα.

5

MET GALA 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Διεθνή / IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι «4 όλμοι εκτοξεύθηκαν από την περιοχή της Ράφα προς το ισραηλινό έδαφος, μετά τις σειρήνες που ήχησαν στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ»
NEWSROOM
«Κλάδος ελαίας» από τον πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια, χωρίς ανταπόκριση

Διεθνή / «Κλάδος ελαίας» από τον πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια, χωρίς ανταπόκριση

Κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση του πρίγκιπα Χάρι για τους Αγώνες Invictus Games - Θα συναντηθεί ο βασιλιάς Κάρολος με τον μικρότερο γιο του;
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα Ορθόδοξη διακόνισσα στη σύγχρονη εποχή στην Ζιμπάμπουε

Διεθνή / Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα διακόνισσα της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ζιμπάμπουε

Η ορθόδοξη εκκλησία αλλάζει σελίδα - Η διακόνισσα Αγγελική, η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ιερό, σπουδάζει Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές και έχει στόχο μέσα από το έργο της να προστατεύσει τον πλανήτη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια