Ο οργασμός εξαρτάται και από το εισόδημα

Ο οργασμός εξαρτάται και από το εισόδημα Facebook Twitter
9

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Albany με θέμα τον γυναικείο οργασμό κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ένταση του οργασμού σχετίζεται με την συχνότητα των ερωτικών επαφών. Η ένταση εξαρτάται με τη σειρά της  από την  αίσθηση του χιούμορ του συντρόφου, την εμφάνιση του, την αυτοπεποίθηση αλλά και το ύψος του οικογενειακού εισοδήματος.  Πιο έντονους οργασμούς είχαν οι γυναίκες που ο σύντροφός τους άρεσε στις φίλες τους. Επίσης η ένταση είχε σχέση με το φάρδος των ώμων του συντρόφου.

Ο επικεφαλής της έρευνας ψυχολόγος George Gallup και η ομάδα του μελέτησαν  ετεροφυλόφιλες γυναίκες, σε σχέση με το πόσο συχνά βίωναν οργασμό κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, και σε συνδυασμό με σωματότυπο, εισοδήματα και προσωπικότητα και εμφάνιση του συντρόφου.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Η συσχέτιση δεν αποδεικνύει την αιτιότητα.Για παράδειγμα, όταν ανεβαίνουν οι πωλήσεις παγωτού αυξάνονται δραματικά οι περιπτώσεις πνιγμών στη θάλασσα. Άρα το παγωτό οδηγεί σε θαλάσσιο πνιγμό...Για αυτό η "έρευνα" είναι από το πανεπιστήμιο του Albany (SUNY) και όχι από το Harvard.
Καταραμένη κρίση,τι μας έχεις κάνει...Εκεί που παλιά φώναζε η γκόμενα "έμπαινε Γιούτσο,εμπαινε..",τώρα ο Γιούτσος κατα τη διάρκεια του σεξ φωνάζει "δυο ακίνηητα στη Χαλκιδική...1.000.000 στην Ελβετίαααα...λίστα Λαγκάαααρντ.."
Αυτοί που κάνουν αυτές τις έρευνες,πόσο καιρό έχουν να το κάνουν;Ειδικά αυτό με το φάρδος των ώμων.Σαν την χειρονομία που κάνουμε θέτοντας αντίχειρα-δείκτη ώστε να σχηματίζουν ορθή γωνία μου ακούστηκε.Το μοναδικό το οποίο έχει κάποια βάση είναι η σχέση εισοδήματος-αυτοπεποίθησης(και πάλι όχι σε σχέση με τον οργασμό).Αλλά εδώ ανοίγουμε άλλη κουβέντα...
Αυτό με το φάρδος των ώμων έχει να κάνει με τα ζωώδη ένστικτα, που δεν επιλέγει συνειδητά ένας άνθρωπος. Πολλές έρευνες έχουν μελετήσει το πόσο ικανοποιεί ένας άντρας τη σύντροφό του ανάλογα με το πόσο μεγάλες πλάτες έχει, αν έχει στο πρόσωπο έντονες γωνίες, δυνατό πηγούνι. Σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτά τα χαρακτηριστικά δίνουν φαινότυπο δυνατών και υγιών γονιδίων, κάτι που δείχνει ότι αυτός ο άντρας μπορεί να δώσει υγιείς απογόνους, άρα πιο ελκυστικός, σε μετάφραση στον σύγχρονο κόσμο.Είναι η εξήγηση του παθιασμένου "Θέλω να γίνεις ο πατέρας των παιδιών μου!"
Ας δεχτούμε την παλαιόθεν "ανθρωπολογική" εξήγηση για τα πάντα προς χάριν επιχειρήματος (Νομίζω ότι αυτού του τύπου η επιστημονική στήριξη τείνει να ξεπεραστεί αλλά έστω.). Εξηγεί υποτίθεται την γυναικεία επιθυμία. Από κει και πέρα, αρκεί αυτή για να μπει το μηχανάκι από πρώτη σε δευτέρα και να απογειωθεί; Δεν νομίζω. Αλλιώς όλες όσες καίγονταν θα είχαν και γνωρίζουμε από τις παρέες μας ότι αυτό δεν συμβαίνει.