Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

Καταγγελία για «πάγωμα» επιστροφών με άνωθεν εντολή

Καταγγελία για «πάγωμα» επιστροφών με άνωθεν εντολή Facebook Twitter
1

Οι επιστροφές φόρου προς ιδιώτες και επιχειρήσεις έχουν «παγώσει», με άνωθεν εντολή, κατήγγειλε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εφοριακών, Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Όπως είπε μιλώντας στον Βήμα FM, η συγκεκριμένη απόφαση κοινοποιήθηκε ατύπως τις τελευταίες ημέρες στους εφοριακούς και όχι με κάποιο επίσημο έγγραφο.

Μάλιστα ο κ. Αλεξιάδης υπαινίχθηκε ότι πίσω από αυτή την «εντολή» υπάρχει πολιτικό κίνητρο.

1

Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM
Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η ομοσπονδία εφοριακών δηλαδή ομολογεί ξεδιάντροπα ότι δεν εφαρμόζει το νόμο. Η "άνωθεν" εντολή δε μου λέει τίποτα. Όποιος και αν είναι (γενικός γραμματέας, υπουργός, πρωθυπουργός) ο δημόσιος υπάλληλος έχει υποχρέωση να τον καταγγείλει και να αγνοήσει την εντολή του. Υποχρέωσή του είναι να τηρεί το νόμο και τις διατάξεις και όχι να υπακούει σε διαταγές.Πραγματικά αυτό το "άτυπα" που ακούγεται κατά καιρούς στη δημόσια διοίκηση δεν ανήκει σε ένα δημοκρατικό καθεστώς.