Μικροσκοπικές ανακυκλώσιμες μπαταρίες για το smartphone σας

Μικροσκοπικές ανακυκλώσιμες μπαταρίες για το smartphone σας Facebook Twitter
1
Μικροσκοπικές ανακυκλώσιμες μπαταρίες για το smartphone σας Facebook Twitter

Ο σχεδιαστής Tsung Chih-Hsien κέρδισε το βραβείο Red Dot Design για τις μικροσκοπικές ανακυκλώσιμες μπαταρίες για smartphone που σχεδίασε το καλοκαίρι του 2014.


Οι μπαταρίες Mini Power βγαίνουν σε διαφορετικά "μεγέθη" των δύο, των τεσσάρων, ή και των έξι ωρών, ανάλογα με τον χρόνο που χρειάζεστε για να κρατηθεί το τηλέφωνό σας ανοικτό σε κάποια ώρα ανάγκης.
Οι μπαταρίες συνδέονται στο κάτω μέρος της συσκευής (ταιριάζουν στα περισσότερα μοντέλα), και όταν εξαντληθούν είναι έτοιμες για ανακύκλωση.


Σύμφωνα με τον δημιουργό τους, στόχος είναι οι Mini Power να πωλούνται στα καταστήματα ψιλικών και σε μικρά σούπερ μάρκετ απ' όπου οι πελάτες θα μπορούν να αγοράσουν ανά πάσα στιγμή "ενέργεια".

Η ιδέα των μπαταριών μιας χρήσεως για κινητά τηλέφωνα δεν είναι καινούρια, μιας που ήδη στην Ιαπωνία πωλούνται αντίστοιχες μπαταρίες χωρίς όμως να είναι ανακυκλώσιμες.


Η κυκλοφορία των Mini Power αναμένεται μέσα στο 2015.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Τech & Science / H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι ερευνητές εξέτασαν 48 εργασίες που δημοσιεύθηκαν την περίοδο 2000-2023 και ανέλυσαν δεδομένα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ φυτικής διατροφής, καρδιαγγειακής υγείας και κινδύνου καρκίνου
NEWSROOM
Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Τech & Science / Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει 618 πρωτεΐνες που συνδέονται με 19 τύπους καρκίνου και θα μπορούσαν να οδηγούν σε διάγνωση περισσότερα από επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια