ΓΚΑΛΟΠ: Ποιες από αυτές τις 16 λέξεις/φράσεις της χρονιάς δεν θέλεις να ξανακούσεις το 2015

ΓΚΑΛΟΠ: Ποιες από αυτές τις 16 λέξεις/φράσεις της χρονιάς δεν θέλεις να ξανακούσεις το 2015 Facebook Twitter
6

Πριν αρκετές εβδομάδες, είχα προσκαλέσει τους αναγνώστες να προτείνουν λέξεις/φράσεις στα σχόλια, ώστε να τις θέσουμε σε ψηφοφορία. 

Έγιναν εκατοντάδες προτάσεις, σταχυολογήσαμε κάποιες απ' αυτές, και σήμερα παρουσιάζουμε το γκάλοπ. 

Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι και δύο λέξεις, και μέχρι και δύο φράσεις. 

Πρώτα οι λέξεις:

Και μετά οι φράσεις:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

  

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

4 σχόλια
Άρη δεν υπάρχει το γκάλοπ σου, να τα λέμε κι αυτά. Προσωπικά δεν είμαι ρατσιστής αλλά έχω να πω μόνο ψόφο σε όσους χρησιμοποιούν τέτοιες φράσεις. Ασταδιάλα, πιο προβλέψιμος πεθαίνεις. Έλεος πια, εμετούλης όποτε ακούω μια απ' αυτές τις λέξεις και respect Άρη που σκέφτηκες το γκάλοπ. Άσε μας κουκλίτσα μου, τι δεν καταλαβαίνεις;Αγάπη μόνο ρε μουνιά!
αυτο που θα προτεινω ειναι η λεξη 'δραση', οταν χρησιμοποιειται για να περιγραψει προχειρες, χωρις φαντασια και γουστο αποπειρες να 'κανουμε κατι' για να καλεσουμε τοπικα μιντια και καναλια, και να τα ανεβασουμε στο φβ η οπου αλλου, με μοναδικο σκοπο να δειξουμε οτι καναμε κατι. πχ. θελω να κανω στολιδια με ανακυκλωσιμα υλικα. αντι λοιπον να σκεφτω πως θα τα φτιαξω ομορφα και δημιουργικα, παιρνω αδεια κεσεδακια και μπουκαλια και τα κρεμαω σε ενα αθωο δεντρακι που τωρα πια μοιαζει με σκουπιδοτενεκε, και βγαζω 5-6 φωτο, τις στελνω στην τοπικη εφημεριδα και καυχιεμαι για τη φαντασια μου (αληθινη ιστορια, ορκιζομαι). Ειμαι υπερ του να σηκωνεται ο κοσμος απο τον καναπε, να χρησιμοποιει ο,τι μεσα διαθετει, ασχετως αν ειναι πενιχρα, οχι ομως να βαφτιζουμε 'δραση' οποιαδηποτε τεμπελικη προσπαθεια αυτοπροβολης μας..