Δίχρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του

Δίχρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του Facebook Twitter
2

Ένα αγόρι δύο ετών πήρε ένα πιστόλι από την τσάντα της μητέρας του και την πυροβόλησε θανάσιμα κατά λάθος. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε ένα πολυκατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Άινταχο των ΗΠΑ.

Η 29χρονη Βερόνικα Ράτλετζ βρισκόταν στο κατάστημα μαζί με τέσσερα παιδιά. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας Kootenai, Στου Μίλερ, ο δίχρονος βρισκόταν μέσα σε ένα καρότσι αγορών, όταν έβαλε το χέρι του στην τσάντα της μητέρας του και έπιασε το όπλο, μικρού διαμετρήματος, το οποίο εκπυρσοκρότησε μία φορά.

Το πολυκατάστημα έκλεισε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας. Ο νόμος στο Άινταχο επιτρέπει τα συγκεκαλυμμένα όπλα στους περισσότερους δημόσιους χώρους και η 29χρονη είχε άδεια για το όπλο που μετέφερε. Σύμφωνα με τη Washington Post, το 7% του πληθυσμού της αμερικανικής πολιτείας, δηλαδή περίπου 85.000 άτομα, έχουν άδεια για συγκεκαλυμμένο όπλο.

"Στο Άινταχο δεν ανησυχούμε για τα εγκλήματα [...] Το να βλέπεις κάποιον με όπλο δεν είναι παράξενο. Η Βερόνικα δεν είχε μαζί της το όπλο επειδή ένιωθε ανασφαλής. Το είχε μαζί της επειδή μεγάλωσε έχοντας γύρω της όπλα. Αυτό ήταν απλά ένα φρικτό ατύχημα", δήλωσε μία φίλη της στην Washington Post.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια