ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2015 | 02:58

Gay πορνό και γυναίκες

Είμαι γυναίκα, 27 χρονών και φτιάχνομαι μόνο με αντρικό gay πορνό. Από όταν άρχισα να ανακαλύπτω τη σεξουαλικότητα και το σώμα μου στην εφηβεία, φαντασιωνόμουν ότι είμαι άντρας και έχω ενεργητικό ρόλο στο κρεβάτι με άντρες. Η πρώτη μου σχέση κράτησε τρία χρόνια και το σεξ ήταν απογοητευτικό, και γενικά δεν έχω φτάσει ποτέ σε οργασμό με κάποιον, μόνο μόνη μου. Με λίγα λόγια δεν είμαι ανοργασμική. Δεν με ελκύει σεξουαλικά το γυναικείο φύλο, ούτε οι straight άντρες που τους αρέσουν τα πρωκτικά παιχνίδια με γυναίκες (αν και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ). Απλά νιώθω σαν gay άντρας εγκλωβισμένος σε γυναικείο σώμα. Παρόλα αυτά δεν είμαι "νταλίκα". Μου αρέσει να ασχολούμαι με την εμφάνιση μου, έχω ευγενικούς τρόπους κτλ. Έχει συμβεί σε κάποια κάτι παρόμοιο, και αν ναι τι κάνατε?
1
 
 
 
 
σχόλια
Όσον αφορά τη φυλετική σου ταυτότητα, ίσως είσαι τρανς. Σε συνδυασμό με το ότι λες ότι δεν σε ελκύουν οι γυναίκες αλλά οι άντρες , ίσως σωστά λες ότι νιώθεις σαν gay (σεξουαλικότητα) άντρας (φυλετική ταυτότητα) . Ο όρος τρανς είναι αρκετά ευρύς οπότε μη σε φοβίζει . Έχει τη δυνατότητα να προσδιορίζεται κάποιος ως τρανς χωρίς να θελει απαραίτητα να κάνει κάποια αλλαγή στο σώμα του. Αλλά θα πρέπει να αναρωτηθείς. Νιώθεις δυσφορία για τα γεννητικά σου όργανα ή την εμφάνισή σου ? Θα προτιμούσες να είχες γεννηθεί άντρας ? Ή ίσως όλο αυτό είναι μία (η σημαντικότερη, έστω) σεξουαλική σου φαντασίωση που θα μπορούσες να ικανοποιήσεις με ένα strap on και τον εκάστοτε σύντροφό σου? Απαντώντας σε αυτά θα καταλάβεις τι θες να κάνεις με το φύλο σου και τι άτομα προσπαθείς να ελκύσεις. (gay ή straight άντρες)