«Τόσο ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη»

«Τόσο ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη» Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
6

Έντονα εκνευρισμένος εμφανίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την «αρπαγή» της Άντζελας Γκερέκου η οποία ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα αλλά με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε επιστολή στον κ. Σαμαρά στην οποία κάνει λόγο για «μία τόσο ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2015
Α.Π.: 949
Προς
τον Πρωθυπουργό
και Πρόεδρο της
Νέας Δημοκρατίας
κ. Αντώνη Σαμαρά

Αγαπητέ Αντώνη,

δεν περίμενα ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνέπραττε σε μία τόσο ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη όπως αυτή της κας Γκερέκου στην Κέρκυρα.

Σ΄ ένα νησί του πολιτισμού και της ευπρέπειας. Κρίμα.

Ευάγγελος Βενιζέλος»

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Η κοπέλα τη δουλειά της κάνει. Ειδε οτι θα προωθηθει καλύτερα ετσι κ αλλαξε σειρα στην ίδια κερκιδα. Τωρα την θυμηθηκε την ευπρέπεια ο Βαγγελας. Οταν εβγαινε να αναλαβει ευθύνες κ να αυτοπροταθει στο ιδιο του το κομμα ηταν ηθικη αναγκαιοτητα!Ελα παραδεξου το. Στην θεση της θα ειχες λακισει δυο φορές πιο γρήγορα κ θα αφηνες κ ενα κουβα λάσπη πισω σου..
Το να περιεχονται στην ιδια φραση απο την μια μερια το ονομα "Ευαγγελος Βενιζελος",και απο την αλλη οι λεξεις "ηθικη"και "αισθητικη" ,αποτελει την απολυτη εφαρμογη της εννοιας "contradiction in terms".
Τώρα που διαλύεται η κυβέρνηση δεν χρειάζεται να κρατάνε τα προσχήματα αυτοί οι δύο. Αιδίες και ξεράσματα και στην τελική σιγά το μεγαλοκομματικό στέλεχος την Άντζελα Γκερέκου. Αν του φεύγουν οι συνεργάτες να μην κατηγορεί τους άλλους παρά μόνο τον εαυτό του που δεν μπορεί να τους κρατήσει.