Δεν καλούν τον Πούτιν στις εκδηλώσεις για το Άουσβιτς

Δεν καλούν τον Πούτιν στις εκδηλώσεις για το Άουσβιτς Facebook Twitter
4

«Πόρτα» στον Ρώσο πρόεδρο από τις πολωνικές αρχές που δεν τον κάλεσαν στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα στο Αουσβιτς. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Πούτιν στο πρακτορείο Interfax  ο ρώσος ηγέτης  «δεν έλαβε επίσημη πρόσκληση» από την πολωνική κυβέρνηση.


«Δεν υπάρχει τέτοιο ταξίδι στο πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου» ανέφερε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, φανερώνοντας την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες λόγω της ουκρανικής κρίσης.


Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ανέφερε, σύμφωνα με το Reuters, ότι η Μόσχα αντιλαμβάνεται πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αποστέλλεται συνήθως πρόσκληση, αλλά ο ρώσος πρόεδρος δεν έλαβε ούτε προσωπική πρόσκληση.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν το Κόκκινος Στρατός της Σοβιετικής Ένωσης που είχε απελευθερώσει το Αουσβιτς στις 27 Ιανουαρίου 1945.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok παρά το γεγονός ότι ήθελε να το απαγορεύσει

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok παρά το γεγονός ότι ήθελε να το απαγορεύσει

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 3,6 εκατομμύρια followers μέσα σε λίγες ώρες, δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει «κάθε διαθέσιμο εργαλείο για να μιλήσει απευθείας με τον αμερικανικό λαό»
NEWSROOM
Βρετανία: Οι Τόρις υπόσχονται να αντιμετωπίσουν τη «σύγχυση» σχετικά με τον νομικό ορισμό του φύλου

Διεθνή / Βρετανία: Όχι στον αυτοπροσδιορισμό, φύλο είναι μόνο το βιολογικό, λένε οι Τόρις για τη «σύγχυση» σχετικά με τον νομικό ορισμό

Αν εκλεγούν στις 4 Ιουλίου, οι Συντηρητικοί και ο Ρίσι Σούνακ υπόσχονται να ξαναγράψουν τον νόμο περί ισότητας ώστε οι προστασίες που κατοχυρώνει να ισχύουν μόνο για το βιολογικό φύλο ενός ατόμου
NEWSROOM
Ο «γάμος της χρονιάς» στη Βρετανία στις 7 Ιουνίου: Ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Ουέστμινστερ παντρεύεται «κοινή θνητή»

Διεθνή / Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ παντρεύεται «κοινή θνητή»

Ο 33χρονος Χιου Γκρόσβενορ είναι ο πλουσιότερος Βρετανός κάτω των 40 ετών και νονός του πρίγκιπα Άρτσι - Θα είναι καλεσμένος στο γάμο του ο πρίγκιπας Χάρι;
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Αριστερή, με καταγωγή από Εβραίους της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας, η Σέινμπαουν γίνεται η πρώτη πρόεδρος στην 200ετή ιστορία του Μεξικού, με ελπίδες να αλλάξει την κατάσταση για τις γυναίκες της χώρας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια