Τι πληρώνουν οι υποψήφιοι για τις συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία

Τι πληρώνουν οι υποψήφιοι για τις συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία Facebook Twitter
Orestis Seferoglou / SOOC
4

Τις "ταρίφες" για τις συγκεντρώσεις των υποψηφίων σε διάφορα ξενοδοχεία όπου μιλούν στους οπαδούς τους αποκαλύπτει το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Όπως αναφέρει , στο ξενοδοχείο «Κάραβελ», όπου έχουν γίνει και οι περισσότερες συγκεντρώσεις η τιμή φτάνει και τις 3 χιλιάδες ευρώ και περιλαμβάνει καφέ και βουτήματα, όπως και το βασικό εξοπλισμό με μικρόφωνα και μεγάφωνα. Στα ίδια ποσά κυμαίνεται και η ενοικίαση της αίθουσας που υπάρχει στο roof garden.

ίδιες περίπου είναι οι τιμές και σε άλλα ξενοδοχεία όπως το Τιτάνια ενώ φανερά πιο ακριβή είναι η επιλογή του Χίλτον.

Πιο φτηνά από τα προηγούμενα με τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 800-1.500 ευρώ, είναι το «President» και το ξενοδοχείο «Stanley» στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Περίπου 3-4 χιλιάδες είναι εν τω μεταξύ η τιμή για 100 χιλιάδες προεκλογικά φυλλάδια.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μονον καφε και βουτηματα προσφερουν ; Εναν "μπουφε",κανενα ποτο,η,εστω,τιποτε σαντουιτς,κρουασαν και τα σχετικα δεν προσφερει κανεις ;Μωρε καλα κανω και δεν εχω πατησει ποτε το ποδι μου σε τετοιες "μαζωξεις".Δικιο ειχα οτι δεν υπαρχει κανενα "κινητρο"!!!
Παιδιά, 3-4 χιλιάδες για 100.000 φυλλάδια είναι εξωφρενική τιμή. Αν μιλάμε για leaflet Α5, τετραχρωμία, δύο όψεις, δεν κοστίζουν πάνω από 1000, με παζάρι τ ορίχνεις κι άλλο. Η τιμή που ανηαφέρετε συμπεριλαμβάνει προφανέστατα και αφίσες 70Χ100 συν τα κολλήματα, συν το κόστος διανομής φυλλαδίων.
περιλαμβάνει καφέ και βουτήματα Πηγή: www.lifo.grΙδανικά για τα μνημόσυνα των περισσότερων κομμάτων που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μας αφήσουν χρόνους σε αυτές τις εκλογές...