Κάτι όμορφο

Κάτι όμορφο Facebook Twitter
11

Πέρα απ' την ελπίδα που πασχίζουν να μας δώσουν οι πολιτικοί, καμιά φορά μας έρχεται απ' τα μικρά της ζωής. Τα λεγόμενα μικροπράγματα.

Όπως αυτό που μου έστειλε η Σ.Π.:

Κάτι όμορφο Facebook Twitter

Πρώτη Φλεβάρη, ώρα 9 και μισή το βράδυ επιβιβάζομαι σε λεωφορείο στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης με προορισμό την Καρδίτσα.

Ανεβαίνω στο λεωφορείο με μηχανικές κινήσεις, έτοιμη για ένα ακόμη ταξίδι με το συνηθισμένο κακοδιάθετο οδηγό και όλα τα κλισέ, που λίγο πολύ όλοι έχουμε αντιμετωπίσει.

Την ώρα που μπαίνω όμως, στη θέση του συνοδηγού βλέπω το πλασματάκι της φωτογραφίας μαζί με παιχνίδια για αυτό.

Όλοι οι επιβάτες έκαναν μια πεντάλεπτη στάση για συστάσεις με το μικρό πριν καθίσουν.

Ρωτάμε τον οδηγό και μαθαίνουμε ότι το έχει κοντά του 20 μέρες, το ταΐζει με μπιμπερό και το έχει δίπλα του σε κάθε ταξίδι γιατί δεν μπορεί να το αφήσει μόνο του, μιας και γκρινιάζει. Το ταξίδι ξεκίνησε με πολύ διαφορετικό συναίσθημα και με ένα κατάλευκο κουτάβι, που μετά βίας έφερνε βόλτες ανάμεσά μας.

Δεν ξέρω τίποτα άλλο για αυτόν τον οδηγό, πέρα απ' ότι αυτός μου έδωσε ελπίδα.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

9 σχόλια
Πολυ καλο. Καποιοι επιβατες ομως σιχαινονται η φοβουνται τα ζωα. Γιαυτο το να κυκλοφορει μεσα στο πουλμαν δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο.Εμενα παραλιγο να με κατεβασει οδηγος του ΚΤΕΛ γιατι ειχα το γατακι μου μαζι μου, κλεισμενο μεσα στο ειδικο κλουβακι για μικρα ζωα.Η δικαιολογια ηταν οτι δεν ηταν εμβολιασμενο (ηταν μονο τριων μηνων και το πηγαινα να το εμβολιασω).Τελικα, μετα απο παρακαλια, ταξιδεψε κατω με τις αποσκευες (πραγμα που ειναι παρανομο). Ευτυχως που δεν ειχαν αρχισει ακομη τα κρυα.
γιατι αλλιως το γατι τριμήνου να βγαινε απο το κλουβι μονο του και θα τους ορμουσε να τους μολυνει με λυσσα! ελεος πια! ουαου για την κινηση.. απλα ουαου!
Αχ ρε κοριτσι,γιατι δεν πατησες ποδι????Εχεις τον νομο με το μερος σου,ασχετως τι ισχυριζονται αυτοι....Απαξ κ ειναι σε box το ζωο,ουδεις δεν εχει δικαιωμα να σου επιβαλλει οτιδηποτε,ποσο μαλιστα να μην ταξιδεψεις 'η να το βαλεις κατω...Κ να δεις που αν παθαινε κατι το ζωο 'η πεθαινε θα σου ελεγαν φταις γιατι δεν το εμβολιασες!!!!!!!!!Η αγνοια σκοτωνει,κυριολεκτικα!!!!
Κ ΚΤΕΛ,κ οδηγος,κ κουταβι,κ κοσμος που χαρηκε κ δεν επαθε αμοκ με την ιδεα του σκυλιου μεσα στο λεωφορειο!!!!!!Ενα εχω να πω:ΟΥΑΟΟΟΟΟΟΥ!!!!!!Μπραβο,μπραβο,μπραβο κ εις ανωτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ γλυκό. Δυστυχώς δεν είναι απο όλους αυτονόητη η αγάπη προς τα ζώα αν και βλέπω ότι αρχίζουν και αλλάζουν τα πράγματα.Παλαιότερα οι περισσότεροι που θα έβλεπαν σκύλο στο ΚΤΕΛ θα σιχαινονταν γιατί υποτίθεται είναι βρώμικος (και ας είχαν οι ίδιοι να κάνουν μπάνιο 10 μέρες) και θα εκαναν φασαριες. Οι νέοι άνθρωποι τα σέβονται περισσότερο, έχουν μάθει να τα αγαπάνε και να ζούνε μαζί τους. Για πολλούς απο τους μεγαλύτερους σε ηλικια η ζωή των ζώων ακόμα δεν έχει αξία.Το λέω αυτό απο ιδία πείρα καθώς πριν χρόνια ένα 80χρονο καθαρμα που είχα για γείτονα έριξε φόλα στην γάτα μου γιατί πήγαινε στον κήπο του.