Σήμερα η δίκη για την επίθεση στον πρόξενο της Γερμανίας

Σήμερα η δίκη για την επίθεση στον πρόξενο της Γερμανίας Facebook Twitter
2

Σήμερα δικάζονται τα τρία άτομα που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον του προξένου της Γερμανίας, την ημέρα της επίσκεψης του Γιοακίμ Φούχτελ στη Θεσσαλονίκη. Εξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο η πορεία εργαζομένων στους ΟΤΑ, η οποία ξεκίνησε από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Οι διαδηλωτές συμπαραστέκονται στους εργαζόμενους που συνελήφθησαν για τον προπηλακισμό του Γερμανού Προξένου.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Άκου να δεις, δύο "σύντροφοι" εν ώρα διαδηλώσεων την πέσαν σε έναν άνθρωπο και τώρα οι "σύντροφοι" τους φωνάζουν έξω απ'τα δικαστήρια! Ελάτε παιδιά μου. Πάρτε την Ελλάδα απ'το χεράκι και καταστρέψτε ό,τι έχει απομείνει όρθιο. Όταν κάτι δεν σας αρέσει το βαφτίζετε φασισμό και εχθρό του λαού. Λίγο έμεινε, πάμε γερά.
λευτεριά στους συναγωνιστές συντρόφους που πολεμούν τη συνωμοσία της καπιταλιστικής εξουσίας. Πιο αποφασιστικά και μαζικά πρέπει να απλωθεί η αγωνιστική ομπρέλα της ταξικής αλληλεγγύης και διεκδίκησης. Η εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα δεν έχουν δείξει ακόμα την πραγματική τους δύναμη. Είναι επιτακτική ανάγκη να αρχίσουν να τη χρησιμοποιούν. Οργάνωση στα σωματεία, στους κλάδους, στις γειτονιές και όχι να περιμένουν λύσεις από «σωτήρες» και φιλάνθρωπους. Η εξαθλίωση δεν αντιμετωπίζεται με ένα πακέτο μακαρόνια και με ληγμένα τρόφιμα...ουφ κουράστηκα αλλά το είπα όλο...μπρρρρρρρρρρρρ