Αγρίεψε και απειλεί και ο Σουλτς: Τηρήστε τις δεσμεύσεις για να μην χρεοκοπήσετε

Αγρίεψε και απειλεί και ο Σουλτς: Τηρήστε τις δεσμεύσεις για να μην χρεοκοπήσετε Facebook Twitter
14

Αυστηρό μήνυμα στην Ελλάδα για τήρηση των δεσμεύσεων απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μαρτιν Σουλτς ακολουθώντας "γραμμή Βερολίνου", λίγες μόνο ώρες μετά τη συνάντηση του στις Βρυξέλλες με τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε ο κ. Σούλτς η Αθήνα δεν έχει άλλη επιλογή από το να τηρήσει τις δεσμεύσεις της. «Σε περίπτωση που δράσει μονομερώς και δεν τηρήσει τις συμφωνίες, τότε ούτε οι εταίροι της θα είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους» δήλωσε σύμφωνα με την Handelsblatt.

Όπως τόνισε, σε αυτή την περίπτωση, η Αθήνα δεν θα μπορεί πλέον να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους για την χρηματοδότησή της.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

O Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κυρώσει στη Βουλή τα υπόλοιπα Μνημόνια Συνεργασίας αν δεν αλλάξουν στάση τα Σκόπια
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Ας απαιτήσουμε κι εμείς την έκδοση Χριστοφοράκου στην Ελλάδα, των υπεύθυνων της Ferrostahl που μας πλασάρισαν τα γερμένα υποβρύχια και όλους εκείνους τους απατεώνες που οι εταίροι μας μας υποχρέωσαν να πάρουμε ότι σκάρτο τους είχε περισσέψει, για να δικαστούν μαζί με τους ντόπιους απατεώνες για την κατάσταση που μας έχουν αναγκάσει να υποστούμε σαν λαός τόσα χρόνια, ενώ εκείνοι θησαύριζαν εις βάρος μας.Αλλιώς, ου καν λάβεις παρά του μη έχοντος.
Και να σκεφθει κανεις οτι ακομη δεν εχει ,καν,αρχισει η διαπραγματευση.Στα "προκαταρκτικα"ειμαστε.Στο foreplay που λενε και οι αγγλοσαξωνες.Οταν σταματησουν να πεφτουν οι "τουφεκιες στον αερα",και απο τις δυο πλευρες,τοτε θα ελθει η ωρα να ξεχωρισουν "οι αντρες απο τα παιδια".Τοτε θα δουμε "ποιος ειναι ποιος".Αναμενουμε.
Έχει μια διπολική διαταρχή μου φαίνεται ο κ.Σουλτς. Στις κοινές συνεντεύξεις τύπου είναι φιλαράκι και μετά δίνει συνεντεύξεις μόνος του και γίνεται εχθρός.
Καλά μην τα διαβάζουμε όπως θέλουμε...Είπε σε περίπτωση που δράσει μονομερώς.Το θέμα είναι τι θα γίνει με τις προγραμματικές δηλώσεις.Άμα δεν υπάρχει έστω ένα προσχέδιο συμφωνίας τι θα καταθέσουν?
Όποιος ενδιαφέρεται να με δανείσει, ας στείλει pm.Οι όροι μου είναι:Δεν πρόκειται να τηρήσω οποιαδήποτε προηγούμενη συμφωνία.Θέλω να κάνω άλλη πιο ωραία συμφωνία.Μέχρι να συμφωνήσουμε θα με χρηματοδοτεί ο πρώην και μελλοντικός δανειστής μου.Δεν ενδιαφέρομαι να δουλεύω στα σοβαρά, θέλω τα λεφτά για να χρηματοδοτήσω τον συντάξιμο βίο μου και τη πρόσληψη του γιου μου στο δημόσιο.Κανένας δεν θα μου πει που θα χαλάσω τα δανεικά που θα πάρω.Και για όσους δεν με ξέρουν καλά: όταν λέω κάτι το τηρώ!
"Δεν ενδιαφέρομαι να δουλεύω στα σοβαρά, θέλω τα λεφτά για να χρηματοδοτήσω τον συντάξιμο βίο μου και τη πρόσληψη του γιου μου στο δημόσιο"Μερκελιστής γερμανοτσολιάς ο Κοκοβίκος.
Έχεις μπερδέψει γεγονότα που συνδέονται με προηγούμενες κυβερνήσεις , καταστάσεις που έχουν χτιστεί δεκαετίες τώρα και όλα αυτά με λίγο δεξιά προπαγάνδα , οτι δηλαδή είμαστε τεμπέληδες και δεν δουλεύουμε αρα πρέπει να πληρώσουμε το χρέος (μόνο "μαζί τα φάγαμε" δεν είπες δηλαδή) απο την τσέπη μας και όλα αυτά αποδίδοντας ευθύνες για "μη τήρηση συμφωνιών" σε μια κυβέρνηση που δεν έχει κλείσει ούτε μήνα. Όσο για τις απλουστεύσεις/γενικεύσεις σου στο αρχικό σχόλιο σου, μου θυμίζουν εμετικούς δημοσιογραφίσκους τύπου Μπογδάνου που παίζουν με την διψήφια νοημοσύνη των ακροατών τους.
Αρχικά όλοι κάνουν θετικές δηλώσεις και χαμογελάνε για να μην αγριέψουν οι αγορές και μας τσακίσουν.Όταν όμως σοβαρεύουν οι ερωτήσεις όλοι υιοθετούν την ίδια στάση των δεσμεύσεων κτλ κτλ..