“Πετάει” το χρηματιστήριο

“Πετάει” το χρηματιστήριο Facebook Twitter
2

Εντονα ανοδικές είναι οι τάσεις στο χρηματιστήριο σήμερα, παρά το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί εν όψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων αύριο στο Γιούρογκρουπ.

O γ.δ. σημειώνει αυτή την ώρα άνοδο κατά 7,12% με “οδηγό” τις τραπεζικές μετοχές που ενισχύονται κατά πολύ μετά τις απώλειες που είχαν καταγράψει τις προηγούμενες ημέρες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές, εκτίμηση που οδηγεί το χρηματιστήριο αυτή την ώρα στις 819 μονάδες.

Θετικές οι τάσεις και στις περισσότερες από τις μεγάλες ευρωπαικές αγορές ενώ σύμφωνα με τους F.T. ανοδικά κινούνται και οι μετοχές στις ΗΠΑ μετά την "ελληνική πτώση".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δεν μπορώ πια, θα χάσω τα μυαλά μου!Όλο το πρωί διάβαζα άρθρα για το πώς οι διαπραγματεύσεις δεν θα καταλήξουν πουθενά και το πιθανότερο είναι ότι θα μας διώξουν κλοτσηδόν, και τώρα αυτό!Ας γίνει πια αυτό το έρμο το γιούρογκρουπ να μην ακούμε 100 διαφορετικές απόψεις την ημέρα.
Άντε επιτέλους, να τελειώνει η συμφωνία, να έρθει η ανάπτυξη και να βγούμε από αυτή τη κρίση, βαρέθηκα πια. Έτσι και ξεμπερδέψουμε θα κάνω κάνα χρόνο να ξαναδιαβάσω πολιτικό-οικονομικό άρθρο, θα διαβάζω μόνο Espresso :p