Οι Anonymous εναντίον της οργάνωσης 'Ισλαμικό Κράτος'

Οι Anonymous εναντίον της οργάνωσης 'Ισλαμικό Κράτος' Facebook Twitter
3

Η ομάδα χάκτιβιστών Anonymous με βίντεο που πόσταρε στο YouTube, ισχυρίζεται ότι στα πλαίσια του ηλεκτρονικού πολέμου με την ονομασία #OpIsis που έχει κηρύξει κατά των τζιχαντιστών, κατέβασε τουλάχιστον 100 λογαριασμούς που σχετίζονται με εξτρεμιστές ισλαμιστές στο Twitter και το Facebook ενώ προειδοποίησε ότι "θα υπάρξει συνέχεια".

Όπως σημειώνει ο Guardian, o ηλεκτρονικός πόλεμος των Anonymous κατά τζιχαντιστών στο διαδίκτυο, ξεκίνησε μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και το περιοδικό Charlie Hebdo, τον περασμένο μήνα, ενώ παράλληλα και το Twitter έχει επιδοθεί σε κυνήγι λογαριασμών που σχετίζονται με την οργάνωση ISIS.

Στο βίντεο, που ανέβηκε στις 6 Φεβρουαρίου, ο μασκοφόρος εκπρόσωπος των Anonymous, εμφανίζεται να λέει ότι "Οι τρομοκράτες που αυτοαποκαλούνται Ισλαμικό Κράτος δεν είναι Μουσουλμάνοι. Θα σας κυνηγήσουμε, θα κατεβάσουμε τα σάιτ σας, τους λογαριασμούς σας και θα δημοσιέυσουμε τα email σας. Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείτε online. Θα σας αντιμετωπίσουμε σαν ιό. Το Internet μας ανήκει."

 


Παρακολουθήστε το βίντεο που ανάρτησαν οι χακτιβιστές:

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Τech & Science / H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι ερευνητές εξέτασαν 48 εργασίες που δημοσιεύθηκαν την περίοδο 2000-2023 και ανέλυσαν δεδομένα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ φυτικής διατροφής, καρδιαγγειακής υγείας και κινδύνου καρκίνου
NEWSROOM
Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Τech & Science / Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει 618 πρωτεΐνες που συνδέονται με 19 τύπους καρκίνου και θα μπορούσαν να οδηγούν σε διάγνωση περισσότερα από επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα
NEWSROOM
Φάρμακα για απώλεια βάρους θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Τech & Science / Φάρμακα για την απώλεια βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Συμμετέχοντες στη μελέτη, οι οποίοι έπαιρναν σεμαγλουτίδη είχαν 20% χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού ή θανάτου λόγω καρδιαγγειακής νόσου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Φήμες θέλουν το Ισλαμικό κράτος να αδυνατεί να συνέλθει από τη πρωτοφανή επίθεση. Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως οι anonymous ετοιμάζουν το επόμενο ισχυρό πλήγμα στο ISIS: μαζικό κύμα από pokes στο Facebook"
Φαντάσου να είχαν στην διάθεσή τους οι ανώνυμοι και το όπλο του unlike.Νομίζω καλύτερα θα είχαν οι ισλαμιστές εξτρεμιστές να δεκτούν πυρηνική κεφαλή στον εγκέφαλο.