Έβδομο παιδί για τον Μπραντ και την Αντζελίνα

Έβδομο παιδί για τον Μπραντ και την Αντζελίνα Facebook Twitter
10

Ένα αγόρι δύο ετών από τη Συρία, ο Μούσα, φαίνεται να έκλεψε την καρδιά της Αντζελίνα Τζολί σε πρόσφατη επισκεψή της σε στρατόπεδο προσφύγων.

Η διάσημη ηθοποιός, σκηνοθέτις και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO είναι ήδη μητέρα έξι παιδιών, τρία από τα οποία είναι υιοθετημένα. Μαζί με τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ, σκοπεύουν να προχωρήσουν και στην υιοθεσία του μικρού Μούσα.

Αυτόπτης μάρτυρας της συνάντησης της Τζολί με τον δίχρονο Σύριο αναφέρει στο Woman's Day: «Μόλις την είδε ο Μούσα άρχισε να χαμογελά κι όταν κατάλαβε ότι η Τζολί άρχισε να κλαίει, της έκανε μια σφιχτή αγκαλιά. Ηταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Ξαφνικά, όλοι όσοι ήμασταν μπροστά αρχίσαμε να χαμογελάμε και να αγκαλιαζόμαστε. Εκείνη τον φίλησε στο κεφάλι του κι έκτοτε είναι αχώριστοι».

Πολιτισμός
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM
Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM
 Ιερώνυμος Μπος

Πολιτισμός / «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων»: Ακούστε το τραγούδι που ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος στα οπίσθια ενός αμαρτωλού

Στα οπίσθια ενός αμαρτωλού -το έργο θεωρείται γενικά ως το σχόλιο του Μπος πάνω στο θέμα του θανάσιμου αμαρτήματος της λαγνείας- υπάρχει μια παρτιτούρα και βρίσκεται στο δεξιό κομμάτι του τρίπτυχου που θεωρείται είναι άποψη της Κόλασης
NEWSROOM
Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Πολιτισμός / Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Αντιδράσεις στην Ιταλία - Για «Πουτινική υποκρισία» κατηγόρησε την ιταλική αντιπροσωπεία που απέκλεισε τον Σαβιάνο ο Ιταλός συγγραφέας Σάντρο Βερονέζι και δήλωσε ότι δεν θα μεταβεί στην μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο
NEWSROOM
Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Πολιτισμός / Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Η προκλητική ανθολογία του Γιώργου Λάνθιμου, η νέα συμφωνία δράσης του Τζορτζ Μίλερ, μια έκπληξη από τη Γαλλία και ένα ωραιότατο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Σπανό στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
stal αν σκεφτείς ότι κάθε νταντά που έχουν πάρει είναι από μια διαφορετική χώρα, τη χώρα από την οποία προέρχεται και το κάθε παιδί, ενώ μαθαίνει τόσο στο ίδιο το παιδί τον πολιτισμό της χώρας από την οποία κατάγεται όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια ακόμα και τη γλώσσα της, ε.. νομίζω καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για δυο λευκούς γονείς που δεν ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους αποκλειστικά στο δικό τους τρόπο ζωής ή να αποσιωπήσουν τις ταυτότητές τους, παρά να τους προσφέρουν τις ανέσεις που οι ίδιοι διαθέτουν, διατηρώντας παράλληλα και την ιδιαιτερότητα τους.
scorpius μακαρι να πεφτω εξω.. αληθεια το εννοω.. απλα οσες φωτο εχω δει απο αυτα τα παιδια ηδη τα μεγαλυτερα εχουν το γνωστο υφακι ολων των παιδιων των παμπλουτων διασημων.. απο την αλλη αυτο που λες επιβεβαιωνει αυτο που ειπα παραπανω: αν ειχα και γω μια νταντα εσωκλειστη για το καθε παιδι θα λεγα και γω ποσο καλος γονιος ειμαι και θα υιοθετουσα καμια 10αρια. δεν ξερω το βρισκω λιγο οτι τα υιοθετω και τα ''δινω'' αλλου οσο κανω την ζωη μου.. δε λεω, χιλιες φορες καλυτερα ειναι απο εκει που θα ηταν αλλα και παλι.. αγαπη θελουν.. οχι ντανταδες που να τους κανουν ''μαθημα'' πολιτισμου.. μακαρι να μην ειναι ετσι και να ειναι αφοσιωμενη μανα και πατερας!
Από πού προκύπτει το "κάνω την ζωή μου" με το συγκεκριμένο ζευγάρι. Και οι δύο κάνουν την δουλειά τους ώστε να μπορούν να πληρώνουν τις νταντάδες, δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα; Ούτε με σκάνδαλα μας απασχολούν ούτε σούργελα γίνονται για να τραβούν τα φώτα της (κακής) δημοσιότητας. Δεν είναι κακό να μεγαλώνουν τα παιδιά με νταντάδες, ξέρεις, ούτε είναι καινούργιο. Ίσα ίσα, πιστεύω ότι ο χρόνος που περνά το ζευγάρι με τα παιδιά θα είναι πιο ποιοτικός από το να τρώγονται αν διάβασε τα μαθήματά του ή αν μάζεψε τα παιχνίδια του. Αν έχεις παιδιά θα ξέρεις, αν δεν έχεις, θα τα βρεις μπροστά σου. Όσο για το υφάκι... ό,τι θέλει να δει κανείς, το βλέπει.
Νομίζω ότι είσαι άδικος. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τρία υιοθετημένα παιδιά το τελευταίο εκ των οποίων το υιοθέτησαν πριν εφτά χρόνια. Όλα τους τα παιδιά δείχνουν φροντισμένα και οι γονείς τους δείχνουν να τα λατρεύουν. Δεν καταλαβαίνω πώς αυτό μπορεί να θεωρηθεί "συλλογή παιδιών". Επίσης, η γυναίκα αυτή μόλις εγκαινίασε κέντρο το οποίο θα μελετά τις γυναίκες, την ειρήνη και την ασφάλεια στο London School of Economics. Μοιάζει αφοσιωμένη σε συγκεκριμένα κοινωνικά θέματα και χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητά της σωστά.
καλα Hypatia πρωτον αν ειχα και εγω μια νταντα για το καθενα εσωκλειστη θα λεγα και γω οτι υιοθετω με καθε ευκαιρια.. δευτερον θα γινουν ενα τσουρμο κακομαθημενα ανασφαλη κομπλεξικα με (εντος ολιγων χρονων με συλληψεις για ναρκωτικα και τρακαρισματα υπο μεθη, κτλ ειναι γνωστο το στορυ..) κι αυτα οπως ολων των πλουσιων.. οποτε ναι τα σωζει απο πεινα και τα ριχνει στο σταρ συστεμ τους!
Δεν μπορεί κανείς να υιοθετήσει παιδί από τη Συρία και ειδικά παιδί από καταυλισμό προσφύγων. Αλλά είμαι σίγουρη ότι κάνει ό,τι μπορεί για αυτούς τους ανθρώπους.