Με «γραμμή» υπέρ Τσίπρα σήμερα ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες

Με «γραμμή» υπέρ Τσίπρα σήμερα ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες Facebook Twitter
5

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να συμμετάσχει στις σημερινές εργασίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο πρώην Πρωθυπουργός πρόκειται να «στηρίξει» την Ελλάδα, ζητώντας να δοθεί χρόνος στην κυβέρνηση. Κύκλοι της Συγγρού έκαναν λόγο για «εθνική γραμμή».

  

Χθες ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ζήτησε σε δηλώσεις του από τον Πρωθυπουργό να στηριχθεί ο Τσίπρας ενώ αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά αφού είναι πολύ υψηλά τα ποσοστά στήριξης της κυβερνητικής γραμμής από το λαό, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αν γραψω αυτα που ειμαι απολυτως βεβαιος οτι ισχυουν,τοτε θα χαρακτηριστω "καχυποπτος" η και "κακοπιστος".Αν γραψω οτι πιστευω τα "ανωτερω ανακοινωθεντα" τοτε θα χαρακτηριστω τουλαχιστον "αφελης".Και δικαιως.Προκειται για μεγαλο,οντως,διλημμα !
Ο άνθρωπος που φρόντισε για τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια της τωρινής κυβέρνησης, ποντάροντας στην "αριστερή παρένθεση", τώρα θα πάει να στηρίξει τις ελληνικές θέσεις και θα ζητήσει να δοθεί χρόνος στην κυβέρνηση; Κατά τα άλλα τις κωλοτούμπες τις κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ η "πατριωτική" Ν.Δ. εργάζεται για το εθνικό καλό. Α, στο καλό, γελάσαμε και σήμερα.
Αυτό παίζει να είναι και η μεγαλύτερη αυτοταπείνωση που θα νιώσει ο Σαμαράς. Να αναγκάζεται να στηρίξει τον Τσίπρα, που δεν ήθελε καν να τον αντιμετωπίσει σε debate, να του παραδώσει το γραφείο πρωθυπουργού κτλ κτλ. Πολύ το ευχαριστιέμαι!