Αυτό το αξιολάτρευτο προβατάκι νομίζει ότι είναι σκυλί

Αυτό το αξιολάτρευτο προβατάκι νομίζει ότι είναι σκυλί Facebook Twitter
7
Αυτό το αξιολάτρευτο προβατάκι νομίζει ότι είναι σκυλί Facebook Twitter

Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να είναι πιο χαριτωμένο από ένα σκυλί είναι ένα άλλο ζωάκι που νομίζει ότι είναι σκυλί.


Πριν λίγες μέρες η μικρή προβατίνα που ακούει στο όνομα "Pet" έγινε διάσημη όταν η "αφεντικίνα" της μοιράστηκε στο YouTube το παρακάτω βίντεο που την δείχνει να τρέχει πέρα δώθε και να χοροπηδάει ακριβώς όπως θα έκανε ένα σκυλί.


Η Jemma Mackenzie εξηγεί ότι η Pet ήταν ορφανή και μεγάλωσε με μία αγέλη από πέντε σκυλιά, στην οικογενειακή τους φάρμα. Σταδιακά ενσωματώθηκε στην νέα της οικογένεια, και τώρα μάλλον δείχνει να έχει ταυτιστεί μαζί της συμπεριφερόμενη ακριβώς όπως ένα σκυλί.


"Τρέχει μαζί τους, παίζει, μόνο που δεν γαβγίζει" λέει η Mackenzie

"Θελει συνέχεια να συμμετέχει στις δραστηριότητές τους."

Τα σκυλιά άλλοτε συμπεριλαμβάνουν την Pet στο παιχνίδι τους, και άλλοτε μένουν να την κοιτούν με μεγάλη απορία.

Όπως και να 'χει, αυτό είναι σίγουρα το πιο αξιολάτρευτο βίντεο που θα δεις σήμερα!

κι αυτό :)

It's Viral
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Το κυνηγητικό ένστικτο των οικόσιτων σκυλιών έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά απ' αυτό των προγόνων του κι αυτό έχει να κάνει με τα χιλιάδες έτη εξημέρωσης. Ακόμη και τα σκυλιά (ferals) που είχαν minimul επαφή με τους ανθρώπους σ' όλη τους της ζωή (εν αντιθέσει με τα δεσποζόμενα ή και τα αδέσποτα, που κάποιοι τα περιποιούνται και τα ταΐζουν όσο μπορούν) σε συντριπτικό ποσοστό βασίζουν την διατροφή τους σε ανθρώπινα υπολείμματα κ.λπ. κι όχι σε μία ολοκληρωμένη αλυσίδα κυνηγίου.….Που σημαίνει ότι ένας οικόσιτος σκύλος είναι πιθανότερο να πεθάνει της πείνας αν δεν του διατεθεί φαγητό ή δεν βρει υπολείμματα και λιγότερο πιθανό να παραφυλάξει για να βγει ένα πρόβατο, να το κυνηγήσει να το σκοτώσει και μετά να το φάει.Δηλαδή βάσης της εξέλιξης ένας ατάιστος σκύλος δεν ισοδυναμεί με λύκο.
Δεν υπαρχει το τρεξιμο λεμεεεεεεεεεεεε!!!!!Δεν υπαρχει!!!!..Τωρα αυτο το πλασμα πως μπορεις και το σκοτωνεις τοσο αγρια,το πετσοκοβεις κ το τρως,τι να πω?..