Κίεβο: Ουκρανοί ακτιβιστές διαπόμπευσαν σεξοτουρίστα

12

Η Defacto μια ουκρανική οργάνωση εναντίον του σεξοτουρισμού διαπόμπευσε στο Κίεβο έναν Τούρκο, ο οποίος κάλεσε ένα «κολ γκερλ» στο δωμάτιό του. Τα μέλη της ακτιβιστικής ομάδας είχαν αφήσει έναν αριθμό τηλεφώνου σε δημόσιους χώρους στο Κίεβο που υποτίθεται ότι ανήκε σε ένα «κολ γκερλ».

Όπως αναφέρει η Hurriyet, ο άνδρας τηλεφώνησε και έκλεισε ραντεβού στο χώρο του, ωστόσο αντί για το «κολ γκερλ» εμφανίστηκαν τα μέλη της Defacto, που τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια, με καλυμμένο το πρόσωπό του, τον ανάγκασαν να περπατήσει στους δρόμους του Κιέβου με ένα μπουρνούζι και κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε: «Σταματήστε τον σεξοτουρισμό». Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Τούρκος υπήκοος δεν υπέβαλε μήνυση.

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Πάντως το βιντεάκι είναι στημένο. Μπούκαραν στο δωμάτιο, κατέβηκαν στην είσοδο με έναν τύπο πακετερισμένο, βγήκαν στο δρόμο χαλαρά με τη μούμια ήρεμη, είπανε τις ατάκες τους δείχνοντας τη φάτσα τους, κι όλα αυτά χωρίς να αντιδράσει κανείς.Πάντως οτι οι σεξοτουρίστες και οι σεξοπελάτες είναι για ξύλο, ισχύει.
Το Ισλάμ στις πιο συντηρητικές του μορφές απαγορεύει τη συναινετική πορνεία. Στην Τουρκία δεν απαγορεύεται. Γι' αυτό έχουν επινοηθεί οι "γάμοι απόλαυσης". Πρόκειται για γάμους κατά το τυπικό, που γίνονται με τη συναίνεση των γονιών και όπως γνωρίζουμε μπορούν να αφορούν ανήλικα κορίτσια και μπορεί να διαρκέσουν ακόμα και λίγες ώρες! Η συναίνεση των γονιών επιτυγχάνεται με οικονομικό αντάλλαγμα και σε λίγες ώρες... το κορίτσι είναι απλά μια διαζευγμένη! Με αυτόν τον τρόπο πλούσιοι Σαουδάραβες την πέφτουν σε Σύριες, η ανάγκη βλέπεις είναι αδυσώπητη. Αλλά και οι Έλληνες της Μικρασίας λέγανε ότι και ένα ποτήρι νερό όταν πάτησαν το πόδι τους εδώ, τους το χρέωναν οι ντόπιοι. Ανθρώπινα είναι όλα αυτά.Το λοιπόν ναι, το τράφικινγκ και η εξαναγκαστική πορνεία είναι ένα στυγερό έγκλημα με τεράστια έκταση. Εκεί πρέπει κάθε στοιχειωδώς "υγιώς σκεπτόμενος" άνθρωπος να επιθυμεί λύσεις... Η συναινετική πορνεία είναι θεμιτή, αν και η συναίνεση και αυτή τις περισσότερες φορές κρύβει εξαναγκασμό από ανάγκη. Θα έπρεπε να είναι νόμιμη, τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες. Ανόητο είναι το άρθρο 347 του ΠΚ που απαγορεύει τη συναινετική πορνεία μεταξύ ανδρών (μόνο). Να φορολογείται απαξάπαντως, όπως σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, μάλιστα στη Σουηδία ο αριθμός των νέων ανδρών που προσφέρουν σεξ επ' αμοιβή σε άνδρες και γυναίκες έχει πια ξεπεράσει τον αριθμό των νεο-εισερχομένων γυναικών! Αν αφεθεί ελεύθερη η κατάσταση εκεί θα πάει, γιατί ακόμα και στις πιο προχώ κοινωνίες, η σεξουαλική επαφή για τη γυναίκα θεωρείται ένας "ψόγος", που πρέπει να τον επιτρέπει μόνο στο γάμο, παλιότερα, ή έστω σε έναν άνθρωπο με τον οποίο συνδέεται σήμερα, ενώ το ανδρικό σώμα είναι πιο ελεύθερο.Κατ' εμένα, πορνεία είναι η έναντι οικονομικού ανταλλάγματος εκχώρηση της συναίνεσης για σεξουαλική πράξη, ή άλλη πράξη που αποσκοπεί στη σεξουαλική ικανοποίηση του πελάτη. Αντίθετα οι "αρπαχτές", ακόμα και σε τουαλέτες, που κάνουν gay και straight, έστω και ως στιγμαίες επαφές, ξεκινούν από την επιθυμία.
Ακτιβισμός σε λάθος κατεύθυνση, ας πιάσουν οι ακτιβιστές τους προαγωγούς που εκμεταλλεύονται τις κοπέλες. Δεν κατάλαβα γιατι έπρεπε να διαπομπευθεί ο τούρκος, επειδή ήταν ξένος ή επειδή θα πήγαινε με πόρνη? Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν στην Αθήνα αν απαγορευόταν ξαφνικά η ελεγχόμενη πορνεία
άντε ρε καμμένοι που το παίζετε και ψαγμένοι/κουλτουριάρηδες/hipster εδω μέσα και προσπαθέιτε να μας πείσετε ότι το trafficking είναι αστικός μύθος
μερικά "πελατάκια" εδώ μέσα θιχτήκανε μου φαίνετε. Πολύ ταλυτιση με τον "καημένο" τον πελάτη...btw το Ισλάμ δεν απαγορεύει τις σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου?
κοιτα να δειs τι γινεται στην ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ουκρανια 23 χρονια ΜΕΤΑ τον καπιταλιστικο <<παραδεισο>>......btw 23 χρονια ΜΕΤΑ πρωτευουσα του σεξοτουρισμου για τουs δυτικοευρωπαιουs ειναι η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ μπρατισλαβα ενω πρωτευουσα τηs βιομηχανιαs τσονταs η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ουγγαρια....23 χρονια ΜΕΤΑ....
ρε kiss my fanny(ακου nickname ο τελειωμενος),ολα σου τα σχολια σε καθε ποστ ειναι ακυρα.Οι Ουκρανες δεν επιλεγουν να κανουν αυτο το επαγγελμα,τις πιο πολλες τις αναγκαζουν(trafficking).Μεγαλωσαν επι κομμουνισμου,οι γονεις τους δουλευαν σε εργοστασια,χωραφια,κλπ και διαβαζαν τι ειπε ο Σταλιν κλπ και μια στιγμη..παφ!η ολη φαση διαλυεται και βρεθηκαν στην εξαθλιωση.Τους εταξαν δουλειες στη Δυση και τελικα κατεληξαν σε μασατζιδικα και οικους ενοχης.
Αναρωτιέμαι τι είναι λιγότερο αντρίκιο. Το να κάνεις σεξοτουρισμό ή τρεις να πλακώνουν έναν. Ωστόσο δε μπορώ να μη γελάσω με τη χώρα στην οποία έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό. Φαίνεται πόσο βαθιά ριζωμένες είναι κάποιες αξίες μέσα στους Ουκρανούς και ειδικά στις Ουκρανίδες από τα επαγγέλματα που διαλέγουν να κάνουν όταν έρχονται στην Ελλάδα.
Επειδή - για κάποιους λόγους που δεν είναι του παρόντος - έχω μιλήσει με ουκρανίδες σερβιτόρες (και όχι σε "πονηρά" μαγαζιά), καθαρίστριες, καμαριέρες, εσωτερικές κλπ. κλπ. και όλες μου έχουν μιλήσει για αυτό το στερεότυπο (της ουκρανίδας "πουτάνας")και την αντίστοιχη συμπεριφορά των Ελληναράδων αντρών που απορρέει από αυτό, είναι λυπηρό να διαβάζω το σχόλιο σου.
Τέτοιου είδους βαθυστόχαστα επιχειρήματα έχουν κατά νού οι πελάτες...Ετσι κι αλλιώς ποιός χέστηκε για τις πουτάνες, πόσο αντέχουν αυτό που κάνουν, αν σιχαίνονται την κτηνωδία, την ηλιθιότητα και την μπόχα του κάθε πελάτη ( όσο κι αν προσπαθούν να το κρύψουν/υποκριθούν- για λόγους επαγγελματικής δεοντολογίας).Το ποιό ωραίο είναι οτι ο Αντρακλας (Ελληνάρας) όχι μόνο κάνει χρήση των πληρωμένων "ερωτικών" υπηρεσιών αλλά υποτιμά και περιφρονεί απο πάνω αυτές που κάνουν την συγκεκριμένη εργασία. Σαν να είναι αυτός καλύτερός τους, μόνο κι μόνο επειδή πληρώνει. Ας αναλογιστεί καλύτερα (αν μπορεί βέβαια) γιατί πρέπει να αγοράσει σεξουαλική ευχαρίστηση, αδιαφορώντας πλήρως για το τί αισθάνεται γι'αυτόν το άτομο που τον "εξυπηρετεί"...Ισως ακριβώς γι'αυτό. Διότι αδιαφορεί.Νόμιμα. Εκπαιδεύτηκε απο μικρός να αδιαφορεί και να αντιμετωπίζει τα σώματα των γυναικών ως αυνανιστικές μηχανές.