Μαξίμου: «Θετική ανταπόκριση» Ντάισελμπλουμ στην επιστολή Βαρουφάκη

Μαξίμου: «Θετική ανταπόκριση» Ντάισελμπλουμ στην επιστολή Βαρουφάκη Facebook Twitter
EPA/SIMELA PANTZARTZI
4

Η ανταπόκριση του προέδρου του Εurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην επιστολή με τις μεταρρυθμίσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, είναι θετική σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου που επικαλείται το αθηναϊκό πρακτορείο.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι με την απαντητική του επιστολή που έφθασε χθες το βράδυ, ο Ντάισελμπλουμ «ανταποκρίνεται θετικά στον Έλληνα υπουργό και επισημαίνει την ανάγκη να συνεχιστούν οι συνομιλίες τόσο στο Euroworking Group όσο και ανάμεσα στα τεχνικά κλιμάκια προκειμένου να υλοποιηθεί η απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου».

Οι πηγές του Μαξίμου προσθέτουν πως η κυβέρνηση συνεχίζει με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων με στόχο την ανακούφιση της κοινωνίας και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Η επαναστατική μας κυβέρνηση έχει καταφέρει να της μιλάνε -και να την αντιμετωπίζουν- όπως μιλάμε σε ένα παιδάκι που είναι και λίγο χαζό, είναι και λίγο φορτικό, αλλά επειδή είναι μπροστά η μαμά του κι ο μπαμπάς του προσπαθούμε να είμαστε ευγενικοί για να μην τους πληγώσουμε. Αλλά όλοι ξέρουμε οτι το παιδάκι είναι βλαμμένο.