Το Μαξίμου διαψεύδει το Δημοψήφισμα για ευρώ στην συνέντευξη Βαρουφάκη

Το Μαξίμου διαψεύδει το Δημοψήφισμα για ευρώ στην συνέντευξη Βαρουφάκη Facebook Twitter
Phil Ipparis / SOOC
9

Σε προσπάθεια αποδόμησης του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη αποδίδουν τα όσα μεταφέρθηκαν και αναφέρονται στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera η οποία φιλοξενεί την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Έλληνα ΥΠΟΙΚ με την αναφορά στο Δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, το τελευταίο διάστημα γίνεται μια προσπάθεια αποδόμησης του Γιάνη Βαρρουφάκη με ειρωνικά σχόλια και με ανακριβείς ή ακόμη και ψευδείς ειδήσεις. 


Από το Μαξίμου υπογραμμίζεται ότι χρησιμοποιούνται δηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ ή η προσθήκη «διευκρινίσεων» οι οποίες αλλάζουν το νόημα των απαντήσεων του Γιάνη Βαρουφάκη. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη δίπλα στην αναφορά της λέξης δημοψήφισμα προστέθηκε εντός παρενθέσεως «για το ευρώ», κάτι που σύμφωνα με το Μαξίμου είναι προσθήκη είναι προσθήκη του δημοσιογράφου.

 

«Υπουργός Οικονομικών της χώρας είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Αν θέλουν κάποιον τύπου "Γκίκα Χαρδούβελη", που έλεγε "ναι σε όλα", θα απογοητευθούν», σημειώνεται χαρακτηριστικά από τις κυβερνητικές πηγές.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Μάλιστα, τώρα προστέθηκε και η ιταλική εφημερίδα στους εχθρούς του έθνους... Μα πως γίνεται και παρεξηγούν όλοι τα λεγόμενα του Γιανη; Στα σουαχίλι δίνει συνεντεύξεις;
Αντί να εξευτελίζονται και να προσπαθούν να τα αποδώσουν όλα σε σκοτεινούς κύκλους που εργάζονται για την αποδόμηση του Υπουργού των Οικονομικών, δεν του απαγορεύουν καλύτερα να ομιλεί σε μέσα του τύπου και να κάνει δηλώσεις δεξιά και αριστερά;
Κωλοτούμπες στις προεκλογικές υποσχέσεις (postponing υλοποιήσεων για 2016+, παραμονή στο Μνημόνιο, δεν έγινε κούρεμα) αλλά και κωλοτούμπες σε δηλώσεις και αποφάσεις υπουργών. Τόσες πολλές παρερμηνεύσεις και παρεξηγήσεις δηλώσεων μέσα σε 1 μήνα, δεν είχαμε στα 40 χρόνια μεταπολίτευσης. Σε λίγο οι δημοσιογράφοι θα κρατάνε σε αναμονή τις δηλώσεις υπουργών, ώστε να επιβεβαιώνει πρώτα το Μαξίμου.
"Δεν διαψεύδει όμως το δημοψήφισμα..."Για ποιο λογο να το κανει; Ειναι πιθανο, τους επομενους μηνες να υπαρξει δημοψηφισμα αν μπει το μαχαιρι στο κοκκαλο μας.Η μηπως προτιμουμε να παρθει αποφαση αποκλειστικα απο την κυβερνηση, α λα Παπανδρεου;
Εγώ προτιμώ να κάνουν αυτά που υποσχέθηκαν προεκλογικώς.Και μάλιστα μας έλεγαν πως όποιος τους αμφισβητεί τρομοκρατεί το κόσμο και βλέπει μετεωρίτες.Και ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην υποστηρίξει η υπόλοιπη Ευρώπη το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.Αυτά έταξαν, αυτά να κάνουν.Που είναι αυτή η ελπίδα ρε παιδιά?