Πότε το είδα εγώ αυτό το πράγμα;

 Πότε το είδα εγώ αυτό το πράγμα; Facebook Twitter
1

Πριν κάποιο καιρό ανακάλυψα ότι ο λογαριασμός μου στο YouTube (όπως προφανώς και όλων των χρηστών του) έχει Ιστορικό.

Το πάτησα και τηλεμεταφέρθηκα χρόνια πριν, χαζεύοντας βίντεο που είχα ανοίξει κατά καιρούς είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση. Συνήθως συνειρμικά ή αυτόματα, έβλεπα τελείως ετερόκλητα πράγματα, τα περισσότερα απ' τα οποία -φυσικά- τα είχα ξεχάσει.

Να άλλα 10, μάλλον, κουφά βίντεο που -για απροσδιόριστους λόγους- κάποτε είδα.

Και τώρα ξαναείδα...

1.

Αυτή η κοπέλα τα δίνει όλα!

2. 

Αυτό το βιντεάκι λογικά το είδα όταν ήταν να πάρω ένα μεταχειρισμένο αμάξι

Δεν είχα ξανακούσει το μοντέλο που βρήκα τυχαία σε μια μάντρα και μου άρεσε, και έτσι μπήκα στο YouTube για να το βρω. (Το χαρακτηριστικό του είναι ότι οι πόρτες ανοίγουν ηλεκτρικά με κοντρόλ.) Είδα το βιντεάκι, πήρα το αμάξι, και δεν ξανακοίταξα πίσω.

3. 

Daft Punk + Γιώργος Σταυρόπουλος

4. 

Πώς αλλάζουν οι καιροι.

Τηλεφωνική φάρσα των Πατρινών. Έγινε στις εκλογές του 1981.

5. 

Ένα βίντεο που είχε φτιάξει ο Πάνος Μιχαήλ

Liana K on acid.

6. 

Τα πατατάκια


 

Ο Παναγιωτης Φασουλας κανει δηλωσεις στον δημοσιογραφο της ΕΡΤ Γιαννη Καραλη μετα το τελος του αγωνα Ελλαδα - Γιουγκοσλαβια στην πρεμιερα του Ευρωμπασκετ 1995 που εγινε στην Αθηνα. Ο Φασουλας ειναι πολυ εκνευρισμενος οχι μονο για την ηττα της εθνικης και την κακη, εις βαρος μας, διαιτησια αλλα περισσοτερο για την χαλαροτητα που εδειξαν, στις εκδηλωσεις τους οι Ελληνες φιλαθλοι στην παραταση του ματς αφου αντι να "σπρωξουν" με την φωνη και τον παλμο τους διεθνεις για την τελικη νικη, ετρωγαν, συμφωνα με τον Φασουλα, "πατατακια" στην εξεδρα! Περα απο το "χαριτωμενο" της υποθεσης η συγκεκριμενη δηλωση ηταν αρκετη για να πυροδοτησει τα ΜΜΕ της εποχης, που σχολιασαν ποικιλοτροπως την φραση αυτη που εγραψε ιστορια και πολλοι την θυμουνται ακομα...

7. 

Τρία φανταστικά δευτερόλεπτα απ' το Family Guy

8.

Μία σχεδόν εξωφρενική διασκευή

στο Karma Police των Radiohead

9.

Οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ ερμηνεύουν το τραγούδι «ΣΗΚΩ ΞΑΝΑ»

Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Αρτ Κυδωνάκη, περιγράφει την μίζερη καθημερινότητα στην οποίαν έχουν καταδικασθεί να ζουν οι Ελληνες και τους καλεί να αντιδράσουν, αναλογιζόμενοι την Ιστορία τους!

Κι αν αναρωτηθεί κανείς γιατί άκουσα και ξανάκουσα αυτό το εθνικοπατριωτικό κομμάτι ενώ δεν είμαι καθόλου εθνικοπατριώτης, είναι επειδή είναι τόσο διαβολεμένα πιασάρικο.

 

10. 

WHO?

Πολλοί θεώρησαν ότι η Cher έκραξε την Μαντόνα όταν έγραψε σ' ένα τουίτ "What the fuck is MDNA?" (ήταν ο τίτλος του τότε νέου δίσκου της Madonna). Σε μια συνέντευξη την ρώτησαν σχετικά, κι αυτή απάντησε με ύφος ελαφρώς νυσταγμένο ή φαρμακωμένο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια