Σε δίκη για το «πόθεν έσχες» ο Τσοχατζόπουλος

Σε δίκη για το «πόθεν έσχες» ο Τσοχατζόπουλος Facebook Twitter
2

Σε δίκη για το «πόθεν έσχες» της τριετίας 2006-2009 παραπέμπεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του να αναιρεθεί το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που έστελνε στο δικαστήριο. Έτσι ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός θα δικαστεί ενώπιον του  Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών καθώς του αποδίδεται ότι το 2006 δήλωσε οικογενειακές καταθέσεις μικρότερες περίπου κατά 20.000 ευρώ, ενώ παράλληλα δεν δήλωσε επενδυτικά προϊόντα (μετοχές και αξιόγραφα) αξίας μικρότερης των 27.000 ευρώ.

Επίσης την επόμενη χρονιά 2007 δεν περιέλαβε στο «πόθεν έσχες»  καταθέσεις περίπου 13.000 ευρώ, αλλά και επενδυτικά προϊόντα ύψους περίπου 20.000 ευρώ.

Το 2008 δήλωσε μικρότερες οικογενειακές καταθέσεις περίπου κατά 20.000 ευρώ, ενώ το 2009, αμέλησε να περιλάβει το γνωστό ακίνητο της Αρεοπαγίτου, που έχει πλέον δεσμευτεί με εντολή του εφέτη Θ. Κανελλόπουλου.  

Αυτό που μένει τώρα είναι να οριστεί η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μα τώρα είμαστε σοβαροί; Απασχολούν τα δικαστήρια για αυτά τα ποσά και αφήνουν όλα τα υπόλοιπα για πότε; Μακάρι να ήταν αυτά τα ποσά το πρόβλημα μας