«Απειλήθηκα ενώ έκανα την έρευνα», δηλώνει ο επικεφαλής της έρευνας για τον Γιακουμάκη

«Απειλήθηκα ενώ έκανα την έρευνα», δηλώνει ο επικεφαλής της έρευνας για τον Γιακουμάκη Facebook Twitter
11

Απειλές από συνδικαλιστές υποστήριξε ότι δέχτηκε ο επικεφαλής του κλιμακίου που διενήργησε την διοικητική εξέταση στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο κ. Αθανασόπουλος είπε ότι δεν απειλήθηκε για την έρευνα, καθώς το πόρισμα είχε ήδη κατατεθεί, αλλά για τον διευθυντή.  «Στις 12 Μαρτίου, στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έγινε, εμφανίστηκαν κάποιοι συνδικαλιστές από την Αθήνα οι οποίοι έλεγαν ότι το πόρισμά μας, αλλά και ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος, θέλαμε να ρίξουμε το διευθυντή στη φωτιά και μας είπαν ότι, "αν θέλετε αίμα, θα χυθεί το δικό σας αίμα, δεν θα χυθεί του διευθυντή μας"» σημείωσε ο κ. Αθανασόπουλος.

Οπως είπε, πρόκειται για συνδικαλιστές από την Αθήνα που δεσμεύτηκε ότι θα τους καταγγείλει και επώνυμα.

Παρόμοιες ανακοινώσεις έκανε ο κ. Αθανασόπουλος και στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.  «Κάποιοι στη σχολή δεν ήθελαν να γίνει έρευνα στο εσωτερικό της για τη υπόθεση Γιακουμάκη. Τώρα να λογοδοτήσουν τα στελέχη της Γραμματείας της Γαλακτοκομικής Σχολής που στις 12 Φεβρουαρίου 2015, απείλησαν ότι θα χυθεί το δικό μου αίμα και του προέδρου του ΕΛΓΟ επειδή ασχοληθήκαμε με την εξαφάνιση του Βαγγέλη. Να λογοδοτήσουν αυτοί οι άνθρωποι στους γονείς του παιδιού», είπε.

Ελλάδα
11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Θυμάμαι στο Λύκειο δεκάδες περιπτώσεις σχολικής βίας. Οι καθηγητές τα έβλεπαν και ήξεραν. Δεν ενδιαφέρονταν όμως. Ήθελαν απλά να έχουν την ησυχία τους, να πάει η ώρα μια και να γυρίσουν σπίτι τους. Α ναι και ο μισθουλάκος να τρέχει.
Συνενοχοι οι καθηγητες του για την αδιαφορία που αποστασιωποιηθηκαν απο τα καθηκοντα τους και αρνηθηκαν να επιδρασουν στη διατηρηση της ταξης στο χωρο του πανεπιστημιου που ειναι ενας απο τους βασικους ρολους τους...να ενδιαφερονται για το τι συμβαινει στους μαθητες τους. Το ειδαμε στα σχολεια απο ηλικιες 5-10 χρονων το βλεπουμε καθημερινα γυρω μας κανουν πως δεν καταλαβαινουν και μετα κοιτανε τις ιστοριες στα νεα των ειδησεων απο διαπλανητικη αποσταση λες και εκτυλισσονται μεσα σε οθονη σινεμα . τα μαθαμε αυτα στην ελληνικη κοινωνια όπου ειναι το ντουκι εναντιον ανυπερασπιστων , τραμπουκ ανθρωποι απαραδεκτοι και ειδικα σε μικροτερες κοινωνιες, δεν ξεστραβωνονται να καταλαβουν ποσο βλαχοι ειναι αντι να κανουν κατι να συνεχισουν τη ζωη τους απο τη ΒΑΡΕΜΑΡΑ τους καταφευγουν στο να ξεσπανε στους αδυναμους για να σπασουν πλακα . Τραμπουκισμος υπάρχει σε καθε κοινωνική ομαδα . Μηδεν ανοχη απο κανεναν . Και να σταματησουν διαφοροι να κολλανε σε λεξεις λες και αν δεν πεις καποιον 'φασιστα' δεν εχεις την ικανοτητα να τον κρινεις αλλιως. ταμπελες και τα στερεοτυπα. Το να κρυβεται καποιος πισω απο μια λεξη που νομιζει οτι του επικυρωνει μια αλφα σταση επειδη βαριεται να δρασει σε ατομικό επιπεδο ("αντιφασίστας") ειναι ιδεα του. Είτε ειναι 'χιπστερ' τραμπουκισμός ειτε 'αναρχικός' και 'χ/αυγητικος', απ'οπου κι αν προερχεται η μαγκιά πρεπει να συρρικνώνεται, να κανεις στον αλλον καποιο σχόλιο, να ζητησεις βοηθεια επιτόπου από άλλους αν αντιμετωπίζεις ο ίδιος προβλημα bullying etc
ΓΙΑΤΙ δεν αραδιάζει τα ονόματα τους ενα προς ενα; Γιατι δεν τα κατήγγειλε στην αστυνομια; Γιατι δεν έκανε μήνυση;;; γιατί αυτοί οι τύποι δε βγάζουν ανακοίνωση να πουν την αλήθεια;;;
Εχω παρατηρησει το εξης καταπτυστο φαινομενο. Χυνεται αδικα το αιμα ενος ανθρωπου. Γινεται χαμος στα μμε, ολοι μιλανε γι αυτο, εξαγγελλονται μετρα, η ατακα που κυριαρχει ειναι "ας ειναι το αιμα του (Αλεξη, Παυλου, Βαγγελη) το τελευταιο που θα χυθει", τα μετρα γινονται ημιμετρα, καποιοι παρασκηνιακα εργαζονται για να κουκουλωθει η υποθεση, διαφοροι κρετινοι ΚΑΘΕ φορα θα βρεθουν να σπιλωσουν τη μνημη των νεκρων, αλλα σιγα σιγα η ιστορια ξεχνιεται, η καθημερινοτητα τα σαρωνει ολα, και οι μονοι που μενουν να πονουν πραγματικα ειναι οσοι νεκροφιλησαν τα παιδια τους στα καλα καθουμενα.
Τελικά ποιος σε απείλησε κ. Αθανασόπουλε? Μια λες "κάποιοι συνδικαλιστές από την Αθήνα, αλλά και ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος, και την άλλη "στελέχη της Γραμματείας της Γαλακτοκομικής"