Παρακολουθείται το κινητό τηλέφωνο του Σαμαρά;

Παρακολουθείται το κινητό τηλέφωνο του Σαμαρά; Facebook Twitter
SOOC
3

Υποψίες πως το κινητό του τηλέφωνο παρακολουθείται έχει ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο δελτίο του ΑΝΤ1. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει εντοπίσει ύποπτα σημάδια που ίσως να υποδηλώνουν ότι οι κλήσεις του δεν είναι ιδιωτικές. 

Το κινητό του τηλέφωνο του έχανε ξαφνικά το σήμα και ακούγονταν «περίεργοι ήχοι», αναφέρει το ρεπορτάζ, που επικαλείται μαρτυρίες του Αντώνη Σαμαρά σε στενούς συνεργάτες του ενώ αναφέρθηκε πως τα σημάδια συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.

Αντίστοιχες πληροφορίες μεταδίδει και το ρεπορτάζ του Real.gr το οποίο αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και μετεκλογικά ο πρόεδρος της ΝΔ στο προσωπικό του «μυστικό» τηλέφωνο στο οποίο συνομιλεί με ένα κύκλο στενών συνεργατών του διαπίστωσε συνεχόμενες διακοπές και περίεργους ήχους. Όπως σημειώνει ο Real o πρώην πρωθυπουργός έχει στην κατοχή του δυο τηλεφωνικές συσκευές και αντίστοιχα συνδέσεις, όμως στο δεύτερο τηλέφωνό του δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης δήλωσε πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ρε παιδια πως την ειδαμε τωρα? καθε αρχηγος της ΝΔ που θα χανει θα παρουσιαζει το αφηγημα των ξενων δυναμεων που τον παρακολουθουσαν και ηθελαν να τον δολοφονησουν? ρε κολημα αυτες οι ξενες μυστικες υπηρεσιες με τους νεοδημοκρατες αρχηγους!