ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2015 | 15:45

Γνώρισα κι εγώ...

...όχι ένα ούτε δύο, αλλά τέσσερα ολόκληρα αγόρια από το ίντερνετ. Άμα δε το πω, θα σκάσω. Μίλησα με άπειρους μαλάκες, αλλά αυτοί οι 4 ήταν όλοι πολύ ενδιαφέροντες και συμπαθητικοί. Με τους 3 μιλάμε ακόμη, μετά από 5-6 μήνες. Οι φίλοι μου με κορόιδευαν στην αρχή, μετά με κοιτούσαν περίεργα και τώρα (λένε ότι) με θαυμάζουν. Έχω να πω ότι 1. υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω 2. υπάρχει και πολλή μαλακία 3. γέλασα άπειρα 4. είναι απίθανη εμπειρία και μαθαίνεις πολλά για τον εαυτό σου. Αυτά.
39
 
 
 
 
σχόλια
Άσε, Τζο, το ιντελεκτουέλ δεν πιάνει, παιδί μου, σε καταλάβαμε, μην κοιτάς που κάνω κι εγώ τον Κινέζο. Υποπτεύομαι, βέβαια, ότι έχουμε ένα ηλικιακό θέμα, αλλά, δε βαριέσαι, αυτά είναι αγκυλώσεις και προκαταλήψεις totalement passè.
Χαχαχαχαχ! Όσα είπα τα πιστεύω και ζω τη ζωή μου με αυτά ως βάση! Δεν είμαι δα και νεοσσός αλλά δε με λες και μεγάλο (26 γαρ) Η ηλικία ποτέ δεν αποτελεί ζήτημα όταν 2 μυαλά συνδέονται μον σερί!
Έλα, κι η προξενήτρα έχει αγωνία (ή, πολύ απλά, μας έχει πάρει στο ψιλό). 26;! Παναγία μου! Σερί, άμα σου πω εγώ πόσω χρονώ είμαι, τότε να δεις τι δούλεμα έχει να πέσει.
Η καλύτερη ηλικία! Αρκετά μικρή για να μην έχεις χορτάσει τη ζωή και αρκετά μεγάλη για να έχεις μαζέψει εμπειρίες από τη ζωή! Τον 18.44 δεν τον σχολιάζω γιατί το δικό του σενάριο έχει πολλαπλά κενά και όπως πρότεινε εύστοχα δε θα μπω στη διαδικασία να αμυνθώ και να κρίνω!
Εμπειρίες να δουν τα μάτια σου! Χαμός, δεν έχω που να τις βάλω. Καλά, γενικώς δε με απασχολεί ιδαιτέρως το ζήτημα, αλλά ξέρω γω; Και 26, βρε αδερφέ, λίγο με ξεπερνάει!
Χαχαχαχα! Κλαίω! Κοσμάρα, κοσμάρα, αλλά κι η αποπλάνηση καλά κρατεί. Αν και, μεταξύ μας (μεταξύ μας, τώρα, τρόπος του λέγειν, εδώ σε λίγο θα μας κάνει ο Καπουτζίδης σίριαλ), σπάνιε Τζο, μάλλον και οι δύο θέλουμε να αποπλανηθούμε.
Καλά, ξανασκέψου το, σπάνιε Τζο, διότι, όπως λίαν ευστόχως και εντελώς αδιακρίτως σχολίασε ο/η ανώνυμος/η, μάλλον απελπισμένοι είμαστε. Γαμώ την απελπισία μου.
Η απελπισία αγαπητή μου καρδερίνα, αν αναφερόταν με ευγενή τρόπο ως προς την έννοια της δίψας για επικοινωνία θα ήταν κάτι το απολύτως φυσιολογικό! Δε νομίζω όμως πως η παρατήρηση-σχολιασμός αναφερόταν εκεί! Τους έχω βαρεθεί κάτι τέτοιους τύπους σαν τον 17.13.. Η ωμή και αγνή ειλικρίνεια απέχουν έτη φωτός από τη στοχευμένη αγένεια.. Συγχώρεσέ με, αλλά είμαι εραστής της ευγένειας, γαμώ την αγένειά του!
Σπάνιος όντως. Η αγένεια και δη η διαδικτυακή είναι τόσο συνηθισμένη που πια μας φαίνεται περίεργο όταν δεν εμφανίζεται. Όσο για την απελπισία, καλύτερα να κάνεις απέλπιδες προσπάθειες, παρά να μην κάνεις καθόλου.Λέω εγώ τώρα.
Σε ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση! Δυστυχώς η συνήθεια στην αγένεια και την παντελή έλλειψη σεβασμού προς το συνάνθρωπο (και όχι μόνο) είναι πηγή πολλών κακών, ειδικά στις μέρες μας.. Καμιά προσπάθεια δε δηλώνει απελπισία, η απελπισία είναι η μεμψιμοιρία και η άφεση στην αδράνεια!
Λογικό.. Όσο να'ναι δένεσαι σιγά σιγά και θέλεις να αντιστοιχίσεις ένα πρόσωπο στη φωνή! Απ'τη μια χάνεται λίγο το μυστήριο, απ'την άλλη μπορεί να οδηγήσει σε μια απίστευτη φιλία, σχέση κτλ..
Ναι, ναι, αυτό με το μυστήριο που χάνεται, είναι ένα πρόβλημα. Εξαρτάται, όμως, από την περίπτωση και την αντιμετώπιση του άλλου. Όσο για σένα, 18.07, μην αγχώνεσαι, παιδί μου, κι άμα είναι να βρεθούμε το Τζο, θα γίνει. Όλα θέλουν το χρόνο τους.