Οκτώ προσαγωγές έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Οκτώ προσαγωγές έξω από το Μέγαρο Μαξίμου Facebook Twitter
3

Σε οκτώ προσαγωγές προχώρησε λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Τετάρτης η Αστυνομία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.  Πρόκειται για άτομα που ανήρτησαν πανό με το οποίο ζητούσαν την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού και την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ΄.

Οι προσαχθέντες βρίσκονται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έληξε η κατάληψη της Νομικής από άτομα με τα ίδια αιτήματα.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Βανδάλισαν το σύμπαν, έβαψαν μνημεία, έσπασαν την νομική, έκαψαν αυτοκίνητα... Ο Υπουργός προστασίας είπε "ας τα βγάλουν πέρα μονοι τους οι φοιτητές"...Αλλα με το που ένα πανό χάλασε την αισθητική του Προθυπουργού... Μέσα.Μύνημα Τσίπρα: Παίδες σπάστε ότι γουστάρετε, βιάστε τις ζωές των πολιτών όπου και όπως γουστάρετε, αλλα αν περάσετε έξω απο το σπίτι μου θα σας σπάσω.
Όταν ενασκείς ένα νόμιμο δικαίωμά σου (σε δημόσιο χώρο υψώνεις ένα πανό) προσάγεσαι στο τμήμα προς εξακρίβωση. Όταν καταλαμβάνεις ένα δημόσιο οίκημα και καταστρέφεις ό,τι θέλεις, απλά σε αφήνουν να φύγεις ανενόχλητος. Ελλάδα 2015.
Προφανώς... Καθώς στην 1η περίπτωση χαλάει το Image του καταληψία αριστεράτζα Αλέξη.Ενώ στην 2η περίπτωση όταν η καταστροφή είναι μακριά απο το σπίτι του Αλέξη είναι ευκαιρία για τον ίδιο να το παίξει επαναστάτης και να αφήσει τα παιδιά να ξεσκάσουν σπάζοντας δημόσια κτήρια και προκαλώντας πρόβλημα σε χιλιάδες φοιτητές και πολίτες.