Αποφυλακίστηκαν Μιχαλολιάκος και Λαγός

Αποφυλακίστηκαν Μιχαλολιάκος και Λαγός Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. Menelaos Myrillas / SOOC
10

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός αποφυλακίστηκαν, καθώς συμπληρώθηκε το 18μηνο προσωρινής κράτησης (το ανώτατο διάστημα προφυλάκισης), σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Η αποφυλάκιση των δύο κατηγορούμενων για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση έγινε με βούλευμά του Συμβουλίου Εφετών.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, όρος που του είχε επιβληθεί για κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Παράλληλα, του επιβλήθηκε και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Στον Γιάννη Λαγό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της μη συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση.

Στις 29 Μαρτίου, όποτε λήγει το όριο των 18 μηνών προφυλάκισης, αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πω πω φαντάζεται κανείς να ήταν η ΝΔ κυβέρνηση και να βγαίνανε όξω....Ωρε μάνα τι θα ακούγαμαι... Ουουου αφήσατε του φασιστες.... ουουου Δεν έγινε το δικαστηριο τοσο καιρό.Καταλαβαίνω φυσικά το οτι ναι "ειναι 18 μηνο" και έπρεπε να βγουν κτλ. κτλ. Ο νόμος ειναι νόμος. Αλλα ξαναλέω. Φαντάσου να ήταν η ΝΔ Κυβέρνηση με Πατσοκ τι θα έλεγαν οι τωρινοί κυβερνώντες. Μιλάμε για όργιο γέλιου που βγήκαν οι φασίστες όξω on their watch.
Όλοι θα βγουν, δεν πάει καποος μέσα γιατί είχε τρεις κούκλες και πέντε βιβλία του Χίτλερ. Προφανέστατα, το σκηνικό δημιουργήθηκε στον πανικό για τη δολοφονία Φύσσα συν την επερχόμενη κατάρρευση, οπότε και την πιθανή αφομοίωση των ψηφοφόρων. Δεν βγήκε, χαίρετε. Να τους λουστεί ο Αδωνις, ο Μαυρουδής κι ο Αντωνάκης τελικά.
Πρώτα σας έκανε η Ζωή μύλος στην βουλή και τώρα αποφυλακίζονται ούτως ή άλλως. Πόσο φως φανάρι μπορεί να είναι το τέχνασμα των μνημονιακών να μπαγλαρώσουν την Χ.Α. ωστε να περνάνε ανενόχλητοι τα νομοσχέδιά τους; Αποδυναμωμένη πλειοψηφία... Επιτέλους μπαίνει ένα τέλος στην μνημονιακή παρένθεση.
Έχουν το δικαίωμα να παρευρίσκονται στη Βουλή ή υπερισχύει ο περιορισμός; Γνωρίζει κανείς σοβαρά;Ας ελπίσουμε να μην την κοπανήσουν όπως ο free Σακκάς.
τα παραπονα σου στον αντωνακη που τους εβαλε μεσα αρων αρων και οι δικαστες-μαριονετες του δεν μπορεσαν εδω και 18 μηνες να ξεκινησουν τη δικη